Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Review pentru CHANEL Le Crayon Khol

Luni, 20.01.2014
de Andreea Baluteanu

Creionul de ochi CHANEL Le Crayon Khol asociaza o formula delicata, special conceputa pentru zona extrem de sensibila a ochilor cu o pigmentare frumoasa, intensa si pronuntata si o rezistenta care te va impresiona. Aplicarea controlata si precisa este ideala pentru micile retusuri si pentru un machiaj elaborat al ochilor, iar formula luxoasa este deja o marca inregistrata a producatorului.

Creionul de ochi CHANEL Le Crayon Khol asociaza o formula delicata, special conceputa pentru zona extrem de sensibila a ochilor cu o pigmentare frumoasa, intensa si pronuntata si o rezistenta care te va impresiona. Aplicarea controlata si precisa este ideala pentru micile retusuri si pentru un machiaj elaborat al ochilor, iar formula luxoasa este deja o marca inregistrata a producatorului.

Cum ti se pare CHANEL Le Crayon Khol? Voteaza!

0 (0)
CHANEL Le Crayon Khol

125 ron

Review-ul DIVAHAIR

Chanel mizeaza prin creionul contur pentru ochi Le Crayon Khol pe toate punctele forte pe care le poate contine un produs de gen: formula cremoasa, rezistenta, aplicare precisa si pigmentare intensa. Este special conceput pentru ochii sensibili si asociaza ingrediente vegetale cu ceruri micro cristaline, care ii asigura o aplicare confortabila. In plus, pigmentii intensi iti vor oferi o conturare de efect, rezistenta a privirii.

Formula cremoasa a creionului contur de ochi CHANEL Le Crayon Khol se aplica usor, impresionand prin caracterul luxos, matasos. Ambalajul simplu, de culoare neagra, mizeaza pe eleganta care nu atrage atentia in mod ostentativ si pe liniile fine, rafinate. Este disponibil in 4 nuante: negru, alabastru marin, grafit si chihlimbar.

Mod de folosire
: contureaza atat pleoapa superioara, cat si pe cea inferioara, pentru un machiaj elaborat, sofisticat al ochilor.

Principalul avantaj al creionului de ochi CHANEL Le Crayon Khol este reprezentat de pigmentarea sa foarte buna si de intensitatea care nu are cum sa te lase indiferenta. Nuantele frumoase, pronuntate, sunt perfecte pentru un make-up de seara, dar insotesc la fel de bine si unul mai subtil, de zi. Rezistenta cu adevarat impresionanta si formula care nu curge si nu migreaza in mod inestetic sunt alte atribute care iti vor atrage atentia. Textura cremoasa, matasoasa, se aplica in mod confortabil si lasa o senzatie de lux la folosire, aspecte caracteristice producatorului francez. Este usor de utilizat, iar nuantele frumoase te vor cuceri. Ingredientele care respecta zona sensibila a ochilor sunt alte elemente de luat in calcul, iar renumele celebrului brand este un motiv spre achizitie.

In ceea ce priveste cel mai important dezavantaj al creionului de ochi CHANEL Le Crayon Khol, pretul peste medie va descuraja achizitia. Mai departe, formula intensa, bine pigmentata, este mai greu de indepartat.

Pentru atuurile sale: rezistenta foarte buna, combinata cu o formula cremoasa care se aplica usor si lasa o senzatie de confort, nuantele foarte frumoase, intense si bine pigmentate, alaturi de luxul specific producatorului, sunt motive importante pentru achizitia creionului de ochi CHANEL Le Crayon Khol.

Gramaj: 1,4 g

Cauta un furnizor in zona ta

top 5 divahair.ro

 • vizionate
 • votate
 • discutate
 1. Horoscopul săptămânii 2-8 august: plouă cu vise îndeplinite în cea mai prielnică săptămână a anului (66678 vizite)
 2. Horoscopul săptămânii 9-15 august: Mercur intră în Fecioară în cea mai bulversantă săptămână a verii (51990 vizite)
 3. Horoscopul lunii septembrie: zodiile pășesc într-o lume a armoniei și iubirii odată cu echinocțiul de toamnă (45021 vizite)
 4. Horoscopul dragostei, săptămâna 16-22 august, anunță obstacole mari în relațiile stabile și începutul unor povești frumoase de iubire (41620 vizite)
 5. Horoscopul săptămânii 6-12 septembrie: de la iubire la manipulare, zodiile trăiesc întreaga pleiadă a sentimentelor (40404 vizite)
 1. Tendințe din modă pe care le vrem cu toții dispărute pe vecie (nota 5)
 2. Cum să îl faci pe bărbatul tău să se (re)îndrăgostească nebunește de tine (nota 5)
 3. Fecioara de august versus Fecioara de septembrie: care este diferența dintre ele (nota 4.8)
 4. Colecția de toamnă StarShinerS este aici! (nota 4.8)
 5. 9 semne mai puțin obișnuite care arată că o căsătorie nu este făcută să dureze mult (nota 4.8)
 1. Călătoria cu autocarul devine noua tendință de deplasare? (0 comentarii)
 2. Horoscop mâine, 27 septembrie: Scorpionul se înstrăinează într-un cocon de singurătate (0 comentarii)
 3. Sfaturi pentru achiziționarea rochiei de mireasă. Ce alegi din numeroasele modele disponibile? (0 comentarii)
 4. Horoscopul dragostei, săptămâna 27 septembrie – 3 octombrie: la granița dintre dorință și obsesie, zodiile iubesc cu pasiune clocotitoare (0 comentarii)
 5. Horoscopul săptămânii 27 septembrie - 3 octombrie: plouă cu împlinire, recunoștință și oportunități în viața zodiilor (0 comentarii)

LIKE si intra in universul divelor!