Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Review pentru CHI Silk Infusion - tratament de reparare din mătase naturală

Marţi, 16.05.2017
de Mihaela Onofrei

După o iarnă grea în care părul tău a fost expus umezelii și temperaturilor extreme, este nevoie de o atenție specială pentru ca podoaba ta capilară să arate din nou fabulos. Totuși nu orice produse cosmetice sunt potrivite pentru tine, mai ales dacă nu știi pe nimeni care le-a mai folosit și care a obținut rezultate pozitive. Tratamentul pentru păr CHI Silk Infusion îți hidratează părul în profunzime, făcându-l mult mai ușor și rezistent la coafat, iar acest lucru îl pot afirma mii de femei satisfăcute.

După o iarnă grea în care părul tău a fost expus umezelii și temperaturilor extreme, este nevoie de o atenție specială pentru ca podoaba ta capilară să arate din nou fabulos. Totuși nu orice produse cosmetice sunt potrivite pentru tine, mai ales dacă nu știi pe nimeni care le-a mai folosit și care a obținut rezultate pozitive. Tratamentul pentru păr CHI Silk Infusion îți hidratează părul în profunzime, făcându-l mult mai ușor și rezistent la coafat, iar acest lucru îl pot afirma mii de femei satisfăcute.

Cum ti se pare CHI Silk Infusion - tratament de reparare din mătase naturală? Voteaza!

4.6 (3)
CHI Silk Infusion - tratament de reparare din mătase naturală

15.87 ron

Review-ul DIVAHAIR

Părul este complet afectat după trecerea iernii, și tocmai din acest motiv este necesar un tratament profund, care să  hrănească părul de la rădăcină până la vârfuri. Unul dintre cele mai bune ingrediente care îți hidratează părul și care îți oferă acel efect de păr catifelat și moale este chiar mătasea. Extractul de mătase oferă strălucire părului și volum și, cel mai important, nu îl încarcă.

De asemenea, proteinele din grâu și soia repară firul părului, acest tratament fiind indicat și în cazul părului afectat de căldura de la placă sau de vopsea. Cu toatele ne dorim un păr perfect egal, fără fire despicate și cosițe electrizate. Tratamentul CHI Silk Infusion luptă împotriva acestor 3 afecțiuni, lăsând un păr plin de vitalitate și strălucire.

Deoarece protecția este elementul esențial al unui tratament pentru păr, specialiștii au gândit acest produs astfel încât efectele acestuia să se resimtă după mult timp. Astfel, ingredientele atent selectate și extractele naturale îți vor proteja părul de agenții nocivi și de coafatul cu căldură.

Mod de folosire: folosește-ți palmele pentru a aplica uniform pe păr tratamentul și lasă-l să acționeze cel puțin 10 minute. Poți chiar folosi un prosop cald pentru a spori efectele miraculoase ale acestui tratament. După ce ai aplicat tratamentul pe păr, pune-ți prosopul cald și fă orice activitate dorești. După clătire, vei simți imediat cum părul va fi mai moale și mai ușor de manevrat.

Cel mai mare avantaj al acestui tratament este efectul imediat pe care îl are. Astfel nu va fi nevoie să aplici prea multe tratament, deoarece acesta vai fi suficient și îți va lăsa părul sănătos și mătăsos pentru mult timp. Așadar, ai parte de a o atenție specială și de un tratament revoluționar la un preț avantajos.

CHI Silk Infusion, tratamentul de reparare din mătase naturală, este visul oricărui femei, acel produs pe care ți l-ai dorit întotdeauna pentru părul tău și pe care în sfârșit îl găsești. Părul tău are parte de un tratament complet regenerator cu ajutorul ingredientelor naturale atent selectate.

Profită și tu de acest tratament achiziționând produsul de pe beautyoneshop.ro, de aici, acum la o super ofertă.

Cauta un furnizor in zona ta

top 5 divahair.ro

 • vizionate
 • votate
 • discutate
 1. Horoscopul săptămânii 2-8 august: plouă cu vise îndeplinite în cea mai prielnică săptămână a anului (66519 vizite)
 2. Horoscopul săptămânii 9-15 august: Mercur intră în Fecioară în cea mai bulversantă săptămână a verii (51871 vizite)
 3. Horoscopul săptămânii 26 iulie – 1 august: viața zodiilor se transformă într-o telenovelă (47744 vizite)
 4. Horoscopul lunii septembrie: zodiile pășesc într-o lume a armoniei și iubirii odată cu echinocțiul de toamnă (41624 vizite)
 5. Horoscopul dragostei, săptămâna 16-22 august, anunță obstacole mari în relațiile stabile și începutul unor povești frumoase de iubire (41473 vizite)
 1. Tendințe din modă pe care le vrem cu toții dispărute pe vecie (nota 5)
 2. Cum să îl faci pe bărbatul tău să se (re)îndrăgostească nebunește de tine (nota 5)
 3. Fecioara de august versus Fecioara de septembrie: care este diferența dintre ele (nota 4.8)
 4. Colecția de toamnă StarShinerS este aici! (nota 4.8)
 5. 9 semne mai puțin obișnuite care arată că o căsătorie nu este făcută să dureze mult (nota 4.8)
 1. Horia Alexandrescu a murit, la vârsta de 74 de ani. Reputatul jurnalist suferea de o boală gravă (0 comentarii)
 2. Odată cu venirea toamnei, Elmiplant readuce în atenția publicului gama Vitamin C (0 comentarii)
 3. Horoscopul dragostei, săptămâna 20-26 septembrie: echinocțiul de toamnă vindecă răni profunde și traume vechi (0 comentarii)
 4. Horoscop mâine, 21 septembrie: Leul pornește pe un nou drum în viață (0 comentarii)
 5. Horoscopul săptămânii 20 - 26 septembrie: întunericul se împletește cu lumina în timpul echinocțiului de toamnă (0 comentarii)

LIKE si intra in universul divelor!