Adevarata Stare de Bine
Nu Skin

Review pentru Spray-ceară CHI

Vineri, 30.03.2018
de Andreea Baluteanu

Spray-ul ceară de la CHI este recomandat pentru toate tipurile și lungimile de păr și oferă o finisare flexibilă și perfect adaptabilă. Produsul nu încarcă părul și conferă rezistență chiar și celor mai greu de obținut coafuri. Formula spray este mult mai ușor de folosit, astfel că tu te poți pregăti mai repede decât de obicei, cu zero inconveniente.

Spray-ul ceară de la CHI este recomandat pentru toate tipurile și lungimile de păr și oferă o finisare flexibilă și perfect adaptabilă. Produsul nu încarcă părul și conferă rezistență chiar și celor mai greu de obținut coafuri. Formula spray este mult mai ușor de folosit, astfel că tu te poți pregăti mai repede decât de obicei, cu zero inconveniente.

Cum ti se pare Spray-ceară CHI? Voteaza!

0 (0)
Spray-ceară CHI

102 ron

Review-ul DIVAHAIR

Spray-ul cu ceară de la CHI este acel produs de care vei deveni curând dependentă, mai ales dacă îți place să îți aranjezi părul în cele mai nebunești coafuri. Cu o fixare flexibilă, pe care o poți controla foarte ușor, spray-ul ceară se potrivește tuturor tipurilor și lungimilor de păr.

Produsul are la bază proteine de mătase, care protejează rezistența firului de păr, conferindu-i și mai multă forță și apărându-l de efectele dăunătoare la care este supus. Mai departe, compușii specific CHI, pe bază de ceramică și proteine, intensifică la rândul lor rezistența și protecția firului. Mai mult, aceștia conlucrează și cu aparatele de coafat, facilitând interacțiunea cu proteina din firul de păr. Te vei bucura de o cuticulă strălucitoare, frumos sigilată.

Mod de folosire: aplică spray-ul pe păr, de la o distanță de minimum 20 de cm. Aranjează în forma dorită și bucură-te de coafura ta.

Cel mai important avantaj al spray-ului CHI este reprezentat de finisarea flexibilă pe care o oferă. Nu va mai trebui să te confrunți cu coafuri încărcate, complet neatractive. Acum ai posibilitatea de a aranja așa cum îți dorești părul, acesta având un look natural pe care îl vei adora.

Nouă ne-a plăcut extrem de tare și compoziția produsului. Cu accentul pus pe proteinele de mătase și pe ingrediente specifice CHI, spray-ul cu ceară nu este doar util pentru styling, dar și un must-have pentru protecția părului, așa cum ți-am povestit mai sus.

Mai departe, vei fi cucerită de ușurința cu care aplici produsul. Ceara în sine poate fi destul de dificilă: lipicioasă, consistentă, îți rămâne pe degete și parcă nici nu o poți repartiza prea bine în păr. Însă, în ambalajul sub formă de spray, ceara devine ușor de utilizat, recipientul dozând exact cantitatea de care ai nevoie.

Nu în ultimul rând, nu vei fi dezamăgită nici de eficiența pe care produsul o are pentru toate tipurile și lungimile de păr. Nu vei mai avea motive să investești în mai multe produse, ci unul te va mulțumi din toate punctele de vedere.

Ținând cont de aceste atuuri semnificative, noi îți recomandăm să investești în spray-ul ceară de la CHI.

Produsul este disponibil pe beautyoneshop.ro aici, la prețul de 102,15 lei.

Cauta un furnizor in zona ta

top 5 divahair.ro

 • vizionate
 • votate
 • discutate
 1. Nu mai purta balerini cu blugi! Uite ce pantofi să porți cu jeanși pentru a fi în trend! (186452 vizite)
 2. 6 zodii care vor găsi fericirea adevărată la finalul acestui an (30985 vizite)
 3. Începe săptămâna binecuvântată pentru 4 zodii. Îl au pe Dumnezeu aproape (26157 vizite)
 4. Nu se mai poartă geaca din piele. Jacheta HOT care va fi pe val în această toamnă (5621 vizite)
 5. Horoscopul banilor: 2 zodii se îmbogățesc până la sfârșitul anului, alte 5 pierd tot ce au (5107 vizite)
 1. Începe săptămâna binecuvântată pentru 4 zodii. Îl au pe Dumnezeu aproape (nota 4.5)
 2. 6 zodii care vor găsi fericirea adevărată la finalul acestui an (nota 4.1)
 3. Cele 5 reguli pe care le respect cu sfințenie și datorită cărora am tenul cu 15 ani mai tânăr (nota 3.8)
 4. Zodia pentru care ultima parte a anului va fi cea mai bună perioadă din viața ei (nota 3.7)
 5. Nu mai purta balerini cu blugi! Uite ce pantofi să porți cu jeanși pentru a fi în trend! (nota 3.3)
 1. Promoţia de vis a toamnei! Singurul magazin care te plăteşte să cumperi de la el (0 comentarii)
 2. Sora lui Brigitte Pastramă e de o frumusețe rară! Vezi cum arată Cristina, face ravagii peste hotare (0 comentarii)
 3. Momentele istorice în care, cu modestie și înțelepciune, femeile de la Casa Regală și-au reciclat hainele vechi (0 comentarii)
 4. A divorțat de soție și s-a însurat cu soacra, acum 30 de ani. Poveste demnă de scenariu de film! (0 comentarii)
 5. Viața fascinant de dureroasă a lui Freddie Mercury, omul pe care-l adoră și cei care nu i-au fost contemporani (0 comentarii)

Ai nevoie de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!