Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Review pentru Tratament Biosilk – Ser Silk Therapy

Vineri, 23.06.2017
de Mihaela Onofrei

Părul uscat și deteriorat este o problemă cu care aproape toate femeile se confruntă. Factorii de mediu și coafarea excesivă afectează structura părului, iar podoaba capilară devine aspră, lipsită de viață și greu de aranjat. Tratamentul Ser Silk Therapy de la Biosilk rezolvă tocmai aceste probleme. Formula sa invatoare hidratează fiecare fir de păr în profunzime, redându-i strălucirea și vitalitatea.

Părul uscat și deteriorat este o problemă cu care aproape toate femeile se confruntă. Factorii de mediu și coafarea excesivă afectează structura părului, iar podoaba capilară devine aspră, lipsită de viață și greu de aranjat. Tratamentul Ser Silk Therapy de la Biosilk rezolvă tocmai aceste probleme. Formula sa invatoare hidratează fiecare fir de păr în profunzime, redându-i strălucirea și vitalitatea.

Cum ti se pare Tratament Biosilk – Ser Silk Therapy? Voteaza!

4 (10)
Tratament Biosilk – Ser Silk Therapy

24.8 ron

Review-ul DIVAHAIR

Un păr frumos și plin de vitalitate este una dintre cele mai fierbinți dorințe ale femeilor încă de la începutul timpului. Podoaba capilară are un cuvânt hotărâtor atunci când vine vorba de aspectul nostru, și tocmai de aceea trebuie să ne protejăm șuvițele cu cele mai bune produse, destinate problemelor cu care ne confruntăm. Deși facem orice pentru a ne păstra starea de sănătate a părului, factorii de mediu și aparatele de coafat se pot dovedi adevărați dușmani ai firelor noastre de păr delicate.

Tratamentul Biosilk – Ser Silk Therapy este un produs cu adevărat miraculos, care repară firele de păr în profunzime și le redă vitalitatea de altădată. Silk Therapy este un produs profesional pentru toate tipurile de păr ce poate fi folosit atât ca tratament, cât și ca ca produs ajutător înainte de coafare. Astfel, nu trebuie să îți faci griji atunci când te coafezi de faptul că părul tău este afectat, deoarece extractul de mătase are rolul de a proteja părul, aplicat într-o cantitate suficientă.

Serul Silk Therapy are o formulă inovatoare ce îi permite să acționeze în trei direcții: hidratare, reparare și protecție. Astfel, firele de păr despicate sunt rapid reparate și hidratate, dar și protejate. Părul nu va mai fi afectat de soare, vânt sau umiditate și își va păstra strălucirea și maleabilitatea pentru mult timp.

Mod de utilizare: fie că aplici acest tratament pe părul umed sau pe părul uscat, agită recipientul înainte de folosire. Aplică o cantitate mică în palme și distribuie de la rădăcina părului spre vârfuri. Usucă părul ca de obicei și observă rezultatele imediat. Acest tratament nu necesită clătire.

Principalul avantaj al acestui tratament de la Biosilk este că poate fi folosit atât pe părul umezit, cât și pe părul uscat. Atunci când este aplicat după baie, acesta repară și hrănește firele deshidratate. Dacă îl folosești pe părul uscat, serul Silk Therapy îți oferă strălucire părului și îl face mult mai ușor de coafat, oferind și o protecție îndelungată.

Ceea ce ne-a plăcut mult la acest tratament revoluționar a fost faptul că nu încarcă și nu este uleios, ca multe alte tratamente din comerț. Acesta este gândit pentru orice tip de păr și repară chiar și cosițele cele mai deteriorate.

Tratamentul Biosilk – Ser Silk Therapy este disponibil pe beautyoneshop.ro, aici, la prețul de 24.80 de lei/15 ml.

Cauta un furnizor in zona ta

top 5 divahair.ro

 • vizionate
 • votate
 • discutate
 1. Luna Plină în Balanță: cum te influențează, în funcție de zodie (28186 vizite)
 2. Gina Pistol, primele declarații după ce a devenit mamă (21512 vizite)
 3. Ce îți aduce Luna Nouă în războinicul și pasionalul Berbec, în funcție de zodie (20595 vizite)
 4. Cum s-a format unul dintre cele mai controversate cupluri din România: totul despre începuturile relației dintre Andi Moisescu și Olivia Steer (19888 vizite)
 5. Povestea de viață a lui Carmen Iohannis - detalii neștiute despre viața ei de dinainte de a deveni Prima Doamnă a României (17780 vizite)
 1. Ce culoare are, în realitate, aura ta, în funcție de zodia ta (nota 4.6)
 2. De ce Kate Middleton are mereu degetele bandajate. Ce i se întâmplă ducesei de Cambridge (nota 4.6)
 3. Sarcina nu este singurul motiv pentru care Meghan Markle nu participă la înmormântarea prințului Philip (nota 4.6)
 4. Cum să alegi cea mai bună culoare de vopsea de păr pentru tine (nota 4.6)
 5. Când sufletul ți-e epuizat și tot ce vrei e să dispari, citește asta! (nota 4.5)
 1. Ariana Grande s-a măritat în secret, după doar un an de relaţie, cu Dalton Gomez (0 comentarii)
 2. Horoscopul dragostei pentru vara 2021: ce zodii trăiesc iubirea la cote maxime, ce zodii vor avea inima făcută bucăți (0 comentarii)
 3. IKEA România ridică steagul curcubeu și sprijină drepturile LGBT+ prin campania „Dragostea e dincolo de cei patru pereți” (0 comentarii)
 4. Noria Anis lansează colecţia de primăvară-vară „Imaginary Garden”, inspirată din regiunea franceză Provence (0 comentarii)
 5. Lorenzo Lamas în prezent. Ce face "Renegatul", după 5 căsătorii ratate, 6 copii și o viață plină de încercări care ar doborî și cel mai puternic om (0 comentarii)

LIKE si intra in universul divelor!