Review pentru Concealer Farmasi Camouflage

Joi, 30.05.2013
de Andreea Baluteanu

Corectorul lichid de la Farmasi Camouflage promite sa iti ofere o acoperire medie a imperfectiunilor, care dureaza pe parcursul intregii zile. Are o textura cremoasa care se aplica usor si confera o finisare naturala.

Corectorul lichid de la Farmasi Camouflage promite sa iti ofere o acoperire medie a imperfectiunilor, care dureaza pe parcursul intregii zile. Are o textura cremoasa care se aplica usor si confera o finisare naturala.

Cum ti se pare Concealer Farmasi Camouflage? Voteaza!

0 (0)
Concealer Farmasi Camouflage

12 ron

Review-ul DIVAHAIR

Avand la baza pigmenti de acoperire si ingrediente hidratante, corectorul lichid de la Farmasi Camouflage promite sa acopere in mod natural, fara a incarca tenul si fara a se strange in liniile fine. Se mentine intact pe fata, pentru o lunga perioada de timp. Poate fi folosit atat pe linia cearcanelor, cat si pe restul imperfectiunilor.

Formula cremoasa a corectorului este usor de aplicat, beneficiind de o pigmentare medie. Ambalajul tip stilou dozeaza o cantitate mica de produs, in timp ce aplicatorul tip pensula este practic si economic.

Mod de folosire: corectorul Farmasi Camouflage se foloseste rasucind capatul opus, pana la repartizarea unei cantitati potrivite de produs. Estompeaza usor cu degetele, pentru a nu obtine un look prea incarcat.

Un avantaj important al corectorului Farmasi Camouflage este reprezentat de formula cremoasa, hidratanta si lejera, care se intinde usor si se aplica fara probleme. Textura sa il face potrivit atat pentru zona cearcanelor, cat si pentru a masca diverse imperfectiuni. Nu usuca pielea, iar mirosul vanilat se transforma intr-o adevarata placere. Consistenta il face economic, iar ambalajul practic este un adevarat atu. Pretul mic, mai ales raportat la calitate, iti recomanda achizitia.

Acoperirea mica spre medie, ineficienta in cazul cearcanelor pronuntate si a tenului cu probleme, reprezinta cel mai mare dezavantaj al corectorului Farmasi Camouflage. In ciuda promisiunilor producatorului, nu se mentine intact pe parcursul intregii zile, strangandu-se usor pe ridurile fine. Tinde sa se adune in pliurile pleoapei, atunci cand nu este combinat cu fond de ten sau cu o baza de machiaj.

Daca te bucuri de un ten fara prea mari probleme in ceea ce priveste imperfectiunile, corectorul lichid de la Farmasi Camouflage poate fi insa una dintre cele mai bune alegeri, datorita texturii cremoase si pretului mai mult decat atragator, combinat cu o calitate de remarcat.