Review pentru Corector Avon Color Trend

Marţi, 10.09.2013
de Andreea Baluteanu

Corectorul Avon Color Trend promite sa acopere in mod eficient cearcanele si imperfectiunile, oferind un look uniform, luminos. Are un efect natural si pretinde sa nu incarce tenul, iar textura sa cremoasa se aplica fara prea mari probleme.

Corectorul Avon Color Trend promite sa acopere in mod eficient cearcanele si imperfectiunile, oferind un look uniform, luminos. Are un efect natural si pretinde sa nu incarce tenul, iar textura sa cremoasa se aplica fara prea mari probleme.

Cum ti se pare Corector Avon Color Trend? Voteaza!

3.8 (10)
Corector Avon Color Trend

10 ron

Review-ul DIVAHAIR

Gama dedicata tinerilor, cu preturi accesibile si tratand probleme specifice varstei, Color Trend promite formule care pot fi abordate cu acelasi succes si de cele care au depasit adolescenta. Corectorul Avon Color Trend acopera, uniformizeaza si camufleaza imperfectiunile si cearcanele.

Formula de stick a produsului are o textura suficient de cremoasa pentru a fi aplicata lejer, neincarcand tenul si estompandu-se fara prea mari probleme. Batonul negru, cu motivele roz specifice brandului Color Trend, castiga puncte importante la capitolul atractivitate.

Mod de folosire: Corectorul se aplica punctual pe zonele cu imperfectiuni: cosuri, cearcane, diverse alte probleme ale tenului. Se uniformizeaza cu ajutorul degetelor.

Cel mai important avantaj al corectorului Avon Color Trend este reprezentat de puterea sa medie de acoperire. Desi nu ascunde in mod eficient imperfectiunile vizibile, ofera un efect de acoperire destul de natural, mai ales printr-o estompare eficienta a produsului pe piele. Formula cremoasa se aplica in mod lejer pe imperfectiuni, cu toate ca nu te vei bucura de aceeasi usurinta in ceea ce priveste uniformizarea in zona cearcanelor. Ambalajul simplu, negru, cu cateva accente de roz iti va atrage atentia, iar recipientul sub forma de baton este usor de folosit si de transportat. Pretul mic nu te va lasa indiferenta, mai ales raportat la calitatea pe care produsul o ofera.

In ceea ce priveste principalul dezavantaj al corectorului Avon Color Trend, se remarca lipsa de rezultate remarcabile in camuflarea imperfectiunilor vizibile. Nu este eficient in zona ochilor, incarcand in mod neplacut.In plus, nu reuseste sa reflecte in mod placut lumina, un aspect important in cazul unui corector.

Daca iti doresti un corector cu putere medie de acoperire, efect natural si un pret mai mult decat avantajos, Avon Color Trend poate fi o solutie de incercat.

Gramaj: 3,6 g