Review pentru Corector Chanel Correcteur Perfection Long Lasting Concealer

Miercuri, 02.10.2013
de Andreea Baluteanu

Corectorul Chanel Correcteur Perfection Long Lasting Concealer ofera o acoperire usoara spre medie, fiind util in a camufla urmele de cosuri, petele si imperfectiunile. Contine pigmenti care ilumineaza si tenteaza cu textura lejera, care lasa o senzatie de confort dupa aplicare.

Corectorul Chanel Correcteur Perfection Long Lasting Concealer ofera o acoperire usoara spre medie, fiind util in a camufla urmele de cosuri, petele si imperfectiunile. Contine pigmenti care ilumineaza si tenteaza cu textura lejera, care lasa o senzatie de confort dupa aplicare.

Cum ti se pare Corector Chanel Correcteur Perfection Long Lasting Concealer? Voteaza!

5 (2)
Corector Chanel Correcteur Perfection Long Lasting Concealer

140 ron

Review-ul DIVAHAIR

Un corector special conceput pentru imperfectiunile medii, Chanel Correcteur Perfection Long Lasting Concealer are la baza o formula care ilumineaza si ofera o finisare naturala. Corectorul contine pigmentii soft-focus, care confera luminozitate zonelor intunecate ale fetei, fiind astfel ideal pentru camuflarea cearcanelor.

Formula densa, consistenta a corectorului garanteaza o rezistenta buna, iar aplicatorul sub forma de pensula faciliteaza o aplicare fara probleme. Ambalajul transparent, cu capac negru lucios, pune in evidenta eleganta si rafinamentul brandului.

Mod de folosire: Aplica fie pe conturul ochilor, pentru a estompa cearcanele, fie pe zonele cu imperfectiuni, pentru a le imbunatati aspectul. Estompeaza usor, cu varful degetelor, fara a depune presiune, pentru un efect natural.

Cel mai important avantaj al corectorului Chanel Correcteur Perfection Long Lasting Concealer se refera la eficienta sa in neutralizarea cearcanelor si in iluminarea zonelor intunecate ale fetei. Corectorul ofera o finisare naturala, fara a incarca, un atu demn de remarcat la un produs de gen. Este lejer, facilitand folosirea, prin aplicatorul tip pensula. Lasa un aspect frumos zonelor cu imperfectiuni si rezista destul de bine, fara a se strange inestetic in liniile fine si in riduri. Textura bogata garanteaza o utilizare indelungata, iar formula hidratanta mentine catifelata pielea. Mirosul placut si renumele pozitiv al brandului sunt alti factori care incurajeaza achizitia.

In ceea ce priveste principalul dezavantaj al corectorului Chanel Correcteur Perfection Long Lasting Concealer, eficienta mai scazut in cazul camuflarii imperfectiunilor se remarca. Pretul peste medie reprezinta un disconfort major, iar formula densa poate fi mai greu de estompat.

Daca iti doresti insa un corector cu excelente proprietati de iluminare si camuflare a cearcanelor, cu o putere medie de acoperire a imperfectiunilor si o rezistenta de luat in calcul, Chanel Correcteur Perfection Long Lasting Concealer merita fara indoiala incercat.

Gramaj: 7,5 g