Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Review pentru Corector cu minerale L'Oréal Minerals Powder

Duminică, 09.02.2014
de Andreea Baluteanu

Corectorul cu minerale promite sa estompeze cearcanele si sa corecteze imperfectiunile, lasand o piele cu aspect catifelat, satinat. Are la baza minerale care ingrijesc si protejeaza tenul si vitamine care promit sa ofere un look luminos, sanatos si radios.

Corectorul cu minerale promite sa estompeze cearcanele si sa corecteze imperfectiunile, lasand o piele cu aspect catifelat, satinat. Are la baza minerale care ingrijesc si protejeaza tenul si vitamine care promit sa ofere un look luminos, sanatos si radios.

Cum ti se pare Corector cu minerale L'Oréal Minerals Powder? Voteaza!

0 (0)
Corector cu minerale L'Oréal Minerals Powder

45 ron

Review-ul DIVAHAIR

Corectorul L'Oréal Minerals Powder tenteaza cu actiunea sa de camuflare a imperfectiunilor si de corectare a cearcanelor, lasand un look luminos, radios pielii. Are la baza o concentratie importanta de minerale care ingrijesc pielea, fiindu-i benefice gratie proprietatilor lor. Mai departe, vitaminele ilumineaza si pastreaza aspectul sanatos al pielii.

Textura de pudra fina a corectorului promite sa nu evidentieze ridurile si liniile fine si sa se nu adune inestetic. Recipientul transparent iti permite sa verifici usor cantitatea de produs ramasa, iar pensula moale favorizeaza o aplicare placuta, confortabila si uniforma a corectorului.

Mod de folosire: aplica pe imperfectiuni, in strat suficient, tapotand usor cu degetele, pentru a-l estompa in mod natural. Il poti folosi si in zona cearcanelor, fiind recomandat sa il uniformizezi prin presiunea depusa de degetul inelar.

Principalul avantaj al corectorului L'Oréal Minerals Powder este reprezentat de compozitia bogata in minerale, care ingrijeste si protejeaza pielea. Formula fina se aplica usor si promite sa nu evidentieze ridurile si liniile de expresie, fara a se strange inestetic. Textura delicata il face potrivit si pentru zona cearcanelor, neafectand pielea sensibila din aceasta zona. Pensula moale favorizeaza o aplicare uniforma, iar recipientul transparent iti permite sa verifici cantitatea de produs ramasa. Consistenta sa ii asigura un consum lent, in timp ce finisarea naturala, satinata, te poate cuceri.

Cel mai important dezavantaj al corectorului mineral L'Oréal Minerals Powder este conferit de rezistenta mai mica, estompandu-se delicat, pe timpul zilei. Nu beneficiaza de o putere mare de acoperire, mizand mai degraba pe un efect satinat, luminos.

Pentru atuurile sale: compozitia cu minerale, formula fina care se aplica usor si frumos, recipientul transparent, cu pensula inclusa si finisarea luminoasa, iti recomandam achizitia corectorului mineral L'Oréal Minerals Powder.

Gramaj: 2,4 g

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoie de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!