Review pentru Corector Maybelline Anti-age

Marţi, 10.09.2013
de Andreea Baluteanu

Corectorul si anticearcanul Maybelline Anti-age Age Rewind promite sa acopere in mod eficient cearcanele si imperfectiunile, reducand in acelasi timp pungile. Camufleaza micile riduri si linii de expresie si ofera un aspect uniform. Ilumineaza si lasa zona ochilor moale si catifelata.

Corectorul si anticearcanul Maybelline Anti-age Age Rewind promite sa acopere in mod eficient cearcanele si imperfectiunile, reducand in acelasi timp pungile. Camufleaza micile riduri si linii de expresie si ofera un aspect uniform. Ilumineaza si lasa zona ochilor moale si catifelata.

Cum ti se pare Corector Maybelline Anti-age? Voteaza!

3.6 (32)
Corector Maybelline Anti-age

35 ron

Review-ul DIVAHAIR

Special conceput pentru pielea ochilor afectata de riduri fine si de cearcane, Maybelline Anti-age Age Rewind are la baza o formula care sterge micile linii de expresie si imperfectiunile. Este bogat in extrase de goji, cu efect de revitalizare si actiune antioxidanta si Haloxyl, care reduce pungile si cearcanele intunecate de sub ochi, promitand tratarea problemelor pielii afectate.

Formula cremoasa, consistenta a produsului se aplica usor, cu toate ca se poate estompa ceva mai dificil. Produsul este disponibil in 6 nuante. Ambalajul de 6 ml, transparent, este dotat cu un aplicator buretat. Dozajul produsului se face rotind partea superioara a recipientului, permitand astfel sa verifici cantitatea de produs ramasa.

Mod de folosire: aplica in zona de sub ochi, estompand usor prin presiunea depusa de degetul inelar. Specialistii iti recomanda nuanta Neutralizer, daca te confrunti cu cearcane pronuntate, sau Brightener, daca iti doresti un plus de luminozitate.

Cel mai important avantaj al corectorului anticearcan Maybelline Anti-age Age Rewind este reprezentat de puterea sa de acoperire. Intr-adevar, produsul camufleaza in mod eficient cearcanele, fiind potrivit in egala masura si pentru imperfectiuni si urme de cosuri. Rezista pe parcursul intregii zile, nefiind necesare reaplicari. Textura cremoasa se aplica usor, oferind o senzatie de confort si de lejeritate. Ilumineaza frumos si lasa un aspect radios privirii. Aplicatorul buretat permite un dozaj si o uniformizare destul de eficiente, iar extractele de goji presupun revitalizarea pielii si o functie antioxidanta, care il departajeaza de multe din produsele de gen.

Principalul dezavantaj al corectorului anticearcan Maybelline Anti-age Age Rewind este legat de disponibilitatea redusa in Romania. Consistenta ridicata il face dificil de estompat si de uniformizat, putandu-se strange in liniile fine de pe fata. Nu trateaza problemele pielii afectate de cearcane si pungi, in ciuda revendicarilor producatorilor.

Daca iti doresti un corector cu putere mare de acoperire, textura consistenta, bogata si efect de revitalizare, Maybelline Anti-age Age Rewind merita fara indoiala incercat.

Gramaj: 6 ml