Review pentru Creion pentru sprancene Astor Eyebrow Pencil

Sâmbătă, 21.02.2015
de Andreea Baluteanu

Creionul de sprancene Astor Eyebrow Pencil promite sa defineasca si sa contureze frumos sprancenele, corectand in acelasi timp forma, fara diferente vizibile. In plus, produsul confera un aer studiat, mai ingrijit, chiar si daca nu esti machiata.

Creionul de sprancene Astor Eyebrow Pencil promite sa defineasca si sa contureze frumos sprancenele, corectand in acelasi timp forma, fara diferente vizibile. In plus, produsul confera un aer studiat, mai ingrijit, chiar si daca nu esti machiata.

Cum ti se pare Creion pentru sprancene Astor Eyebrow Pencil? Voteaza!

0 (0)
Creion pentru sprancene Astor Eyebrow Pencil

22 ron

Review-ul DIVAHAIR

Creionul pentru sprancene Astor Eyebrow Pencil te tenteaza cu efectul de definire, de conturare si de corectare a formei sprancenelor tale, dar si cu naturaletea pe care o imprima look-ului.

Formula rigida a minei creionului este o alegere foarte buna pentru trasarea liniilor scurte, precise, care imita forma firelor de par. Ambalajul creionului este simplu si il vei deosebi cu greu de orice alt creion de ochi din trusa ta de make-up.

Mod de folosire: aplica pe intreaga suprafata a sprancenelor, pentru a le accentua culoarea, sau umple golurile si pune in evidenta zonele mai deschise la culoare, pentru un efect mai delicat.

Cel mai important avantaj al creionului de sprancene Astor Eyebrow Pencil este redat de raportul bun intre pret si beneficii. Intr-adevar, acest produs se dovedeste la fel de eficient ca variante mult mai scumpe, fara a fi nevoie sa iti faci o gaura in buget pentru achizitia sa. Odata ce vei incepe sa il folosesti, te vei convinge de alegerea buna pe care ai facut-o: sprancenele tale frumos definite si conturate iti vor pune in valoare trasaturile si iti vor imbunatati look-ul, chiar daca nu esti machiata. La fel de multumita te poti declara si de efectele sale de corectare, umpland spatiile goale din spranceana gratie texturii dense si minei dure, care traseaza precis liniile asemanatoare firelor de par.

Principalul dezavantaj al creionului de sprancene Astor Eyebrow Pencil este dat de posibilitatea de a-ti zgaria pielea fina, daca il utilizezi cu prea multa presiune. Rezultatul final poate fi destul de incarcat, lipsindu-i naturaletea pe care o presupun o mascara de sprancene.

Daca vei lua insa in calcul atuurile sale: efectele numeroase in imbunatatirea look-ului tau, versatilitatea si aplicarea precisa, definirea frumoasa a sprancenelor, vei dori sa incerci Astor Eyebrow Pencil.

Gramaj: 2 g