Review pentru Corector iluminator in baton aplicator Astor SkinMatch

Joi, 12.02.2015
de Andreea Baluteanu

Corectorul Astor SkinMatch are proprietati iluminatoare, ceea ce il face perfect pentru zona cearcanelor. Acest produs promite sa iti ofere un look proaspat si odihnit, netezind ridurile fine si lasandu-ti acel aspect impecabil care atrage toate privirile.

Corectorul Astor SkinMatch are proprietati iluminatoare, ceea ce il face perfect pentru zona cearcanelor. Acest produs promite sa iti ofere un look proaspat si odihnit, netezind ridurile fine si lasandu-ti acel aspect impecabil care atrage toate privirile.

Cum ti se pare Corector iluminator in baton aplicator Astor SkinMatch? Voteaza!

0 (0)
Corector iluminator in baton aplicator Astor SkinMatch

25 ron

Review-ul DIVAHAIR

Corectorul Astor SkinMatch tenteaza gratie proprietatilor sale iluminatoare, capacitatii de uniformizare si de estompare a cearcanelor si imperfectiunilor si compatibilitatii foarte bune pe care o intretine cu pielea ta. Iti va atrage fara indoiala atentia deoarece contine silicon, renumit pentru faptul ca netezeste ridurile fine si iti da astfel un aspect mai tanar.

Fiind vorba de un corector lichid, nu te vor uimi nici textura fina, moale, si nici senzatia de confort pe care o vei resimti la utilizare. Ambalajul sau este special conceput pentru a fi manevrat usor si a fi transportat fara probleme, gratie dimensiunilor mici si a formulei rotative, iar nuantele de nude sunt atat de feminine, incat va deveni preferatul tau.

Mod de folosire:
Prin aplicari punctuale, estompeaza imperfectiunile, apoi uniformizeaza usor cu degetele, pentru un aspect omogen. Poate fi folosit inainte sau dupa fondul de ten, in functie de complexitatea problemelor cu care te confrunti si de efectul pe care doresti sa il obtii.

Principalul avantaj al anticearcanului Astor SkinMatch este reprezentat de acoperirea naturala pe care o ofera. Esti probabil familiara cu efectul de masca pe care il dau multe produse de acoperire cu o consistenta ridicata si de impactul pe care acesta il are in look-ul tau. Fluiditatea si textura lichida a anticearcanului de la Astor preintampina insa acumularea in exces si it ofera o senzatie de lejeritate, ca si cum nu ai fi aplicat make-up in zona ochilor. La fel de multumita poti fi si de pigmentii iluminatori, pentru ca sterg urmele noptilor nedormite si iti confera acel look proaspat, odihnit. Nu trebuie sa iti faci griji nici pentru ridurile fine din zona ochilor, deoarece acestea vor fi considerabil netezite in urma actiunii siliconului.

Cel mai important dezavantaj al anticearcanului Astor SkinMatch este conferit de pigmentarea scazuta si de capacitatea limitata de acoperire. Daca te confrunti cu cearcane profunde, vei avea nevoie de un produs mult mai performant. De asemenea, trebuie sa iti atragem atentia ca are tendinta de a se strange inestetic in ridurile fine, aspect care iti poate compromite look-ul.

Daca iti doresti insa un anticearcan lejer, care nu incarca zona ochilor, confera luminozitate si un aspect natural, iti recomandam sa testezi Astor SkinMatch.

Gramaj: 12 ml