Review pentru Crema de corp L'Occitane Fleurs de Cerisier

Luni, 22.12.2014
de Andreea Baluteanu

Crema de corp L'Occitane Fleurs de Cerisier tenteaza nu numai cu aportul de hidratare, realizat prin glicerina si extractele de unt de shea, dar si cu infrumusetarea aspectului pielii, prin finisarea usor stralucitoare, irizata pe care o lasa.

Crema de corp L'Occitane Fleurs de Cerisier tenteaza nu numai cu aportul de hidratare, realizat prin glicerina si extractele de unt de shea, dar si cu infrumusetarea aspectului pielii, prin finisarea usor stralucitoare, irizata pe care o lasa.

Cum ti se pare Crema de corp L'Occitane Fleurs de Cerisier ? Voteaza!

0 (0)
Crema de corp L'Occitane Fleurs de Cerisier

105 ron

Review-ul DIVAHAIR

Crema de corp L'Occitane Fleurs de Cerisier iti va atrage atentia cu formula care lasa pielea moale si hidratata, mai frumoasa gratie texturii paietate care confera un aspect usor stralucitor. Acest produs contine extracte de unt de shea, in proportie de 5%, cu o buna capacitate de hidratare, alaturi de glicerina, care emoliaza in profunzime. Urmand traditia producatorului, mirosul cu tente de flori de cires este proaspat si revitalizant, imbunatatind si mai mult aplicarea.

Vei observa inca de la aplicare textura satinata, irizata si te vei rasfata cu aroma de cires de Provence. Ambalajul in nuante feminine este o adevarata piesa de colectie, incantand orice fana a recipientelor rafinate.

Mod de folosire: Se aplica de jos in sus, cu miscari circulare, mai blande sau mai intense, in functie de efectul pe care doresti sa il obtii.

Principalul avantaj al cremei de corp L'Occitane Fleurs de Cerisier este reprezentat de formula sa hidratanta, care lasa o piele moale si catifelata. Te vor convinge de acest aspect extractele de unt de shea si de glicerina, recunoscute pentru intensele lor proprietati emoliente. Il aplici cu usurinta si placere gratie texturii fondante si mirosului imbatator de cirese. Produsul intra repede in piele si lasa o finisare satinata, perfecta pentru party-urile de decembrie. In plus, laptele de corp este ambalat intr-un recipient de colectie, in nuante de roz si detalii rafinate, pe care il vei adora pe masuta ta de toaleta.

Cel mai important dezavantaj al cremei de corp L'Occitane Fleurs de Cerisier este dat de pretul ridicat. Nu are o capacitate impresionanta de hidratare, prin urmare, daca ai pielea extrem de uscata, iti recomandam sa te orientezi spre o varianta specializata.

Daca iti doresti insa un lapte de corp usor, dar hidratant pentru pielea normala, care sa iti lase o finisare satinata si sa te cucereasca cu aplicarea sa, merita sa incerci L'Occitane Fleurs de Cerisier.

Gramaj : 250 ml