Review pentru Crema de maini L'Occitane Fleurs de Cerisier

Marţi, 16.12.2014
de Andreea Baluteanu

Crema de maini L'Occitane Fleurs de Cerisier tenteaza cu puterea de hidratare, care se bazeaza pe extrasele de unt de shea, proprii producatorului, dar se remarca mai ales prin intermediul parfumului extrem de placut de flori de cires, cultivate in Provence.

Crema de maini L'Occitane Fleurs de Cerisier tenteaza cu puterea de hidratare, care se bazeaza pe extrasele de unt de shea, proprii producatorului, dar se remarca mai ales prin intermediul parfumului extrem de placut de flori de cires, cultivate in Provence.

Cum ti se pare Crema de maini L'Occitane Fleurs de Cerisier? Voteaza!

0 (0)
Crema de maini L'Occitane Fleurs de Cerisier

50 ron

Review-ul DIVAHAIR

Crema de maini L'Occitane Fleurs de Cerisier te va cuceri atat cu intensa sa capacitate de hidratare, dar mai ales cu parfumul inspirat de aroma imbatatoare a florilor de cires cultivate in Provence. Acest produs are la baza extracte de unt de shea, de ale carui calitati in emolierea si hranirea in profunzime a pielii ai auzit cu siguranta.

Crema de maini te va cuceri de la prima aplicare gratie texturii lejere, fondante, care se topeste la contactul cu pielea si este absorbita fara probleme. La fel de impresionata vei fi si de ambalajul in nuante palide de gri argintiu si motive florale roz, infatisand delicatele flori de cires.

Mod de folosire: aplica de mai multe ori pe parcursul zilei, ori de cate ori pielea ta va simti nevoia de hidratare.

Cel mai important avantaj al cremei de maini L'Occitane Fleurs de Cerisier este reprezentat fara indoiala de mirosul extrem de placut, inspirat de culturile de ciresi din Provence. Daca ai mai folosit produse ce apartin brandului, esti familiarizata cu importanta pe care o acorda traditiei si promovarii produselor naturale frantuzesti, specifice zonei provensale. Crema de maini exprima aceleasi principii, iar tu nu te vei mai satura sa o aplici, textura fondanta si absorbtia rapida contribuind la randul lor la aceasta impresie. Nu vei trece cu vederea nici capacitatea de hidratare, desi va trebui sa te atentionam de faptul ca aceasta vizeaza mai degraba pielea normala, nu pe cea uscata. Vei fi incantata de noul aspect al mainilor tale, moi si catifelate, ceea ce te va impinge sa o cumperi iar si iar.

De partea cealalta, principalul dezavantaj al cremei de maini L'Occitane Fleurs de Cerisier este conferit de eficienta scazuta pe care o are in normalizarea conditiei pielii uscate, deshidratate, pentru care iti recomandam un produs specializat. Daca nu te deranjeaza sa o reaplici pe parcursul zilei, nu vei intampina insa nicio problema cu acest aspect.

Luand in calcul atuurile cremei de maini L'Occitane Fleurs de Cerisier : textura moale si mediu hidratanta, mirosul imbatator si moliciunea sa, merita sa o incerci.

Gramaj : 30 ml