Review pentru Crema de maini Herbagen Vitamins Hand Cream

Joi, 31.10.2013
de Andreea Baluteanu

Crema de maini Herbagen Vitamins Hand Cream hidrateaza si ingrijeste pielea mainilor, aducand in centrul atentiei o formula bogata in vitamine, cu rol in a reface aspectul frumos al pielii. Catifeleaza si lasa pielea mai moale si mai catifelata.

Crema de maini Herbagen Vitamins Hand Cream hidrateaza si ingrijeste pielea mainilor, aducand in centrul atentiei o formula bogata in vitamine, cu rol in a reface aspectul frumos al pielii. Catifeleaza si lasa pielea mai moale si mai catifelata.

Cum ti se pare Crema de maini Herbagen Vitamins Hand Cream? Voteaza!

0 (0)
Crema de maini Herbagen Vitamins Hand Cream

11 ron

Review-ul DIVAHAIR

Crema de maini Herbagen Vitamins Hand Cream tenteaza cu proprietatile sale de hidratare, cu formula bogata in ingrediente cu potential si protectia pielii. Crema are la baza ulei de masline, recunoscut pentru capacitatea sa de hranire. In plus, glicerina, cu abilitati emoliente la fel de bune si vitaminele A si E protejeaza impotriva imbatranirii premature si pastreaza pielea mainilor mai frumoasa.

Formula densa, bogata a cremei de maini Herbagen Vitamins Hand Cream se aplica usor, fiind necesar insa sa insisti pana la absorbtia ei completa. Produsul comercializat intr-un ambalaj dotat cu o pompita repartizeaza o cantitate potrivita de crema si este ideal pentru a fi asezat in baie si folosit dupa ce te speli pe maini.

Mod de folosire
: aplica pe mainile curate, pentru a evita uscarea ulterioara a acestora. Repeta aplicarea de mai multe ori, pe parcursul zilei.

Cel mai important avantaj al cremei de maini Herbagen Vitamins Hand Cream este reprezentat de capacitatea sa de hidratare, care mentine pielea mainilor mai moale si mai catifelata. Formula bogata in ingrediente hidratante, precum uleiul de masline si glicerina lasa o senzatie de confort la aplicare, in timp ce vitaminele continute ingrijesc si protejeaza pielea impotriva agresiunilor externe la care aceasta este supusa. Ambalajul dotat cu pompita iti permite sa folosesti crema imediat dupa ce te speli pe maini, evitand astfel riscul uscarii ulterioare a mainilor. Pretul mic, alaturi de provenienta romaneasca, sunt alte elemente care pot incuraja achizitia.

In ceea ce priveste principalul dezavantaj al cremei de maini Herbagen Vitamins Hand Cream, ambalajul dificil de transportat se remarca, Intr-adevar, crema nu poate fi purtata in geanta, pentru a fi refolosita pe parcursul zilei.

In schimb, daca iti doresti o crema de maini cu potential hidratant, cu o formula care lasa mainile mai catifelate si mai moi si o lista de ingrediente de calitate, crema de maini Herbagen Vitamins Hand Cream merita incercata.

Gramaj: 100 ml