Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Review pentru Cremă pentru netezire Blow Dry Cream Kardashian Beauty

Vineri, 04.11.2016
de Eugenia Dinescu

Crema  pentru netezire Blow Dry Cream de la Kardashian Beauty  te ajută să creezi coafuri drepte şi strălucitoare, eliminând porozitatea părului în timp ce îl protejează împotriva umidităţii şi agresiunea factorilor termici. Formula sa este îmbunătăţită cu ulei de seminţe negre,  un ingredient care menţine părul sănătos, suplu şi hidratat. 

Crema  pentru netezire Blow Dry Cream de la Kardashian Beauty  te ajută să creezi coafuri drepte şi strălucitoare, eliminând porozitatea părului în timp ce îl protejează împotriva umidităţii şi agresiunea factorilor termici. Formula sa este îmbunătăţită cu ulei de seminţe negre,  un ingredient care menţine părul sănătos, suplu şi hidratat. 

Cum ti se pare Cremă pentru netezire Blow Dry Cream Kardashian Beauty? Voteaza!

0 (0)
Cremă pentru netezire Blow Dry Cream Kardashian Beauty

89 ron

Review-ul DIVAHAIR

Dacă te străduieşti să recreezi acasa rezultatul uscării profesionale la salon, crema Blow Dry de la Kardashian Beauty are toate şansele să devină principalul tău aliat. Aceasta contribuie la netezirea cuticulelor fibrei capilare, pentru un păr mai neted şi mai strălucitor, care îşi păstrează supleţea.  Formula infuzată cu ulei de seminţe negre elimină electrizarea şi îmblânzeşte şuviţele rebele, ajutând totodată părul să reziste în faţă umidităţii şi tratamentelor termice de modelare.

Mod de folosire: 

Aplică o cantitate mică de crema pentru netezire în palme, apoi freacă-le pentru a distribui produsul în mâini. Apoi, aplică produsul pe părul umed, separandu-l cu ajutorul degetelor pentru o distribuire uniformă. Foloseşte crema înainte de a-ţi usca părul sau de a-l coafa cu ajutorul căldurii, pentru a beneficia şi de proprietăţile de protecţie termică.

Cel mai important avantaj al cremei pentru netezire Blow Out Cream de la Kardashian Beauty îl reprezintă formulă care închide cuticula firului par, conferindu-i un aspect suplu şi amplificându-i strălucirea. Va fi mai simplu decât oricând să obţii o coafură definită cu ajutorul cremei pentru netezire, deoarece aceasta  elimină electrizarea şi îl ajută să îşi menţină forma chiar şi atunci când este expus umidităţii accentuate.  

Uleiul de seminţe negre de la baza cremei pentru netezire Blow Out Cream reprezintă un alt avantaj pe care nu îl poţi trece cu vederea. Acesta îţi hrăneşte părul şi contribuie la menţinerea hidratării,  un lucru pe care nu ar trebui să îl ignori dacă dezideratul tău în materie de beauty este un păr sănătos şi hidratat, care străluceşte de sănătate! Un alt avantaj major îl reprezintă şi proprietăţile de protecţie termică, care îţi vor feri părul de agresiunea căldurii şi de riscul degradării provocate de instrumentele de styling.

Vei fi impresionată şi de textura mătăsoasă, catifelată, care nu încarcă părul. În urmă aplicării cremei pentru netezire Kardashian Beauty, părul tău îşi va menţine formă pentru mai mult timp fără să îl îngreuneze,ci  păstrându-şi supleţea care îţi permite să îţi treci cu uşurinţă degetele prin par.

Mai mult, senzaţia de răsfăţ pe care pe care ţi-o conferă în timpul folosirii va fi cu siguranţă unul dintre lucrurile pe care le vei aprecia la Blow Out Cream de la Kardashian Beauty. Te vei simţi precum o adevărată membră a familiei Kardashian graţie mirosului delicat şi feminin, cu note de trandafiri, pe care produsul îl imprimă părului!

Dezavantajul îl reprezintă însă preţul ridicat în comparaţie cu produsele mass-market cu efect similar, ceea ce ar putea descuraja achiziţia produsului.  

Poţi achiziţiona crema pentru netezire Kardashian Blow Out Cream prin magazinul online Beautyoneshop.ro, cu preţul de 89 de lei.

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoie de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!