Review pentru Crema pentru ochi Clinique All About Eyes

Joi, 22.08.2013
de Andreea Baluteanu

Crema de ochi Clinique All About Eyes hidrateaza pielea sensibila a ochilor, atenueaza ridurile fine, cearcanele si pungile si promite sa prelungeasca rezistenta machiajului. In plus, apara zona fina a ochilor de agresiunile exterioare si ofera o senzatie de prospetime si confort.

Crema de ochi Clinique All About Eyes hidrateaza pielea sensibila a ochilor, atenueaza ridurile fine, cearcanele si pungile si promite sa prelungeasca rezistenta machiajului. In plus, apara zona fina a ochilor de agresiunile exterioare si ofera o senzatie de prospetime si confort.

Cum ti se pare Crema pentru ochi Clinique All About Eyes? Voteaza!

3.0 (14)
Crema pentru ochi Clinique All About Eyes

139 ron

Review-ul DIVAHAIR

Fiind laureata in cadrul premiilor Glammy Awards 2012 cu premiul de cel mai bun produs pentru ochi, al brandurilor de lux, Clinique All About Eyes restaureaza echilibrul zonei sensibile a ochilor, hidrateaza si protejeaza. Agentii hidratanti hranesc pielea, in timp ce difuzorii optici continuti atenueaza cearcanele si pungile. Combinatia patentata de extracte botanice, proteine si antioxidanti apara pielea impotriva agresiunilor externe.

Formula proaspata, fina si catifelata a cremei de ochi racoreste si revigoreaza instantaneu zona, oferind o senzatie de confort. Recipientul elegant, rafinat, este specific brandului, dar prezinta riscul unei utilizari neigienice.

Mod de folosire: crema pentru ochi Clinique All About Eyes se aplica cu ajutorul degetelor, cu miscari blande, in zona ochilor, fara a presa.

Cel mai important avantaj al cremei de ochi Clinique All About Eyes este reprezentat de potentialul de hidratare, Intr-adevar, crema lasa zona ochilor mai moale si mai catifelata, un aspect pe care nu il poti trece cu vederea. Reprezinta o buna baza de machiaj, nelasand o pelicula grasa. Textura lejera se aplica fara probleme si este absorbita rapid, in timp ce consistenta usoara lasa o senzatie de confort si revigoreaza in mod placut. Vei resimti o usoara strangere, la folosire, semn ca agentii antirid isi fac efectul. Recipientul sub forma de borcanas permite utilizarea integrala a produsului, iar aspectul elegant si rafinat este un plus. Premiul Glamour, pentru cel mai bun produs de lux pentru ochi este un atu care nu poate fi ignorat.

Ca si dezavantaj al cremei de ochi Clinique All About Eyes, pretul peste medie poate descuraja achizitia. Nu are un efect impresionant impotriva cearcanelor, pungilor si ridurilor persistente. Ambalajul nu este igienic, iar compozitia te confrunta cu unele ingrediente periculoase.

Daca iti doresti un produs hidratant pentru zona ochilor, care sa catifeleze si sa ilumineze, cu o textura placuta si o senzatie de confort la aplicare, crema Clinique All About Eyes merita incercata.

Gramaj: 15 ml