Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Review pentru Demachiant Avon Extra Lasting Makeup Remover

Duminică, 22.03.2015

Demachiantul Avon Extra Lasting Makeup Remover mizeaza pe o formula bifazica, asociind puterea de indepartare a machiajului cu improspatarea zonei ochilor. Demachiantul promite sa curete orice urma de make-up, inclusiv pe cel rezistent la apa.

Demachiantul Avon Extra Lasting Makeup Remover mizeaza pe o formula bifazica, asociind puterea de indepartare a machiajului cu improspatarea zonei ochilor. Demachiantul promite sa curete orice urma de make-up, inclusiv pe cel rezistent la apa.

Cum ti se pare Demachiant Avon Extra Lasting Makeup Remover? Voteaza!

5 (1)
Demachiant Avon Extra Lasting Makeup Remover

12 ron

Review-ul DIVAHAIR

Demachiantul Avon Extra Lasting Makeup Remover indeparteaza make-up-ul si impuritatile, fiind eficient inclusiv in cazul machiajului  waterproof.

Textura duala a demachiantului consta intr-o parte uleioasa si una apoasa, reconfortanta, care vizeaza improspatarea zonei delicate a ochilor. Ambalajul simplu, transparent, iti permite sa verifici usor cantitatea de produs care mai este disponibila.

Mod de folosire: agita bine inainte de folosire si aplica cu ajutorul unei dischete demachiante, presand bland, fara a freca, din coltul interior spre cel exterior al ochiului.

Cel mai important avantaj al demachiantului pentru ochi Avon Extra Lasting Makeup Remover este dat de indepartarea eficienta a make-up-ului. Daca apelezi in general la machiaj rezistent la apa, stii ca acesta este mai dificil de curatat cu un demachiant obisnuit, ceea ce va face ca eficienta de care da dovada bifazicul de la Avon sa fie cu atat mai pretioasa. Vei aprecia in egala masura si pretul avantajos la care este disponibil produsul, dar si usurinta cu care poti intra in posesia sa, prin intermediul unui reprezentant Avon sau al comenzilor online.

Principalul dezavantaj al demachiantului Avon Extra Lasting Makeup Remover este reprezentat de posibilitatea de a irita tenul, delicatetea nenumarandu-se printre punctele sale forte. De asemenea, produsul poate lasa o pelicula uleioasa neplacuta pe fata, un aspect care este caracteristic demachiantelor de ochi bifazice.

Daca iti doresti insa un produs de curatare eficient, care sa inlature chiar si machiajul waterproof, nu ai tenul sensibil si nici nu te dereanjeaza pelicula uleioasa, Avon Extra Lasting Makeup Remover poate deveni preferatul tau.

Gramaj : 50 ml

Cauta un furnizor in zona ta

LIKE si intra in universul divelor!