Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Review pentru Fard de obraz DiorBlush Rosebud

Sâmbătă, 26.10.2013
de Andreea Baluteanu

Fardul de obraz DiorBlush Rosebud ofera culori frumoase, variate, de la cele mai deschise la cele mai intense, atragand atentia cu formula duo care contine o nuanta mata, pentru a accentua trasaturile si a oferi un aspect proaspat si una sidefata, care reflecta lumina, sculptand astfel pometii. Ambalajul luxos, textura fina si parfumul atragator sunt alte elemente care te pot cuceri.

Fardul de obraz DiorBlush Rosebud ofera culori frumoase, variate, de la cele mai deschise la cele mai intense, atragand atentia cu formula duo care contine o nuanta mata, pentru a accentua trasaturile si a oferi un aspect proaspat si una sidefata, care reflecta lumina, sculptand astfel pometii. Ambalajul luxos, textura fina si parfumul atragator sunt alte elemente care te pot cuceri.

Cum ti se pare Fard de obraz DiorBlush Rosebud? Voteaza!

0 (0)
Fard de obraz DiorBlush Rosebud

160 ron

Review-ul DIVAHAIR

Fardul de obraz DiorBlush Rosebud tenteaza cu nuantele frumoase, care pun in valoare trasaturile, cu textura delicata si fina si formula duo, care contureaza si ilumineaza pometii. Pigmentii de culoare au un aspect natural, care avantajeaza toate tipurile de ten, fara a dezvalui un look ostentativ.

Formula fina, matasoasa, se aplica fara probleme, confortabil, intinzandu-se frumos pe fata. Ambalajul luxos, in nuante de albastru, are un aspect sofisticat, rafinat, specific brandului francez, fiind creat cu tehnologia Finition Couture.

Mod de folosire:
Aplica cu o pensula, pe pometi si deasupra lor, urcand catre tample. Formula sa permite aplicarea separata a celor doua nuante, mata si sidefata, sau combinarea lor, pentu un look pretios.

Cel mai important avantaj al fardului de obraz DiorBlush Rosebud este reprezentat de formula fina, pudrata si matasoasa, care se aplica usor si confortabil si se intinde foarte frumos pe ten. Finisarea naturala pe care o ofera este perfecta pentru un look subtil, casual, de zi. Nu este foarte pigmentat, astfel ca il poti folosi fara teama de a obtine un aspect ostentativ. Formula duo, care contine un fard sidefat si unul mat, contureaza frumos pometii si ilumineaza, scotand in evidenta trasaturile. De asemenea, iti permite sa dozezi potrivit culoarea, pentru efectul pe care il doresti. Ambalajul rafinat, sofisticat, este specific producatorului francez, iar tehnologia Finition Couture devine un simbol al luxului. Parfumul placut si reputatia pozitiva Dior sunt alte elemente care incurajeaza achizitia.

Referitor la principalul dezavantaj al fardului de obraz DiorBlush Rosebud, pretul ridicat, se remarca. Pigmentarea redusa iti va displacea, daca iti doresti un aspect pronuntat al pometilor. Nu impresioneaza prin rezistenta, iar pensula nu este cel mai bun instrument pentru aplicare.

Atuurile sale: formula duo care permite un dozaj potrivit al produsului, aplicarea confortabila, textura fina, efectul natural, proaspat al pometilor si ambalajul elegant, luxos, incurajeaza achizitia fardului de obraz DiorBlush Rosebud.

Gramaj: 8 g

Cauta un furnizor in zona ta

top 5 divahair.ro

 • vizionate
 • votate
 • discutate
 1. Horoscopul săptămânii 2-8 august: plouă cu vise îndeplinite în cea mai prielnică săptămână a anului (66483 vizite)
 2. Horoscopul săptămânii 9-15 august: Mercur intră în Fecioară în cea mai bulversantă săptămână a verii (51847 vizite)
 3. Horoscopul săptămânii 26 iulie – 1 august: viața zodiilor se transformă într-o telenovelă (47724 vizite)
 4. Horoscopul lunii august: zodiile sunt în acord total cu Universul (45483 vizite)
 5. Horoscopul lunii septembrie: zodiile pășesc într-o lume a armoniei și iubirii odată cu echinocțiul de toamnă (41556 vizite)
 1. Tendințe din modă pe care le vrem cu toții dispărute pe vecie (nota 5)
 2. Cum să îl faci pe bărbatul tău să se (re)îndrăgostească nebunește de tine (nota 5)
 3. Fecioara de august versus Fecioara de septembrie: care este diferența dintre ele (nota 4.8)
 4. Colecția de toamnă StarShinerS este aici! (nota 4.8)
 5. 9 semne mai puțin obișnuite care arată că o căsătorie nu este făcută să dureze mult (nota 4.8)
 1. Odată cu venirea toamnei, Elmiplant readuce în atenția publicului gama Vitamin C (0 comentarii)
 2. Horoscopul dragostei, săptămâna 20-26 septembrie: echinocțiul de toamnă vindecă răni profunde și traume vechi (0 comentarii)
 3. Horoscopul săptămânii 20 - 26 septembrie: întunericul se împletește cu lumina în timpul echinocțiului de toamnă (0 comentarii)
 4. Colecția de toamnă de la Ramona Bădescu este acum disponibilă! (0 comentarii)
 5. Horoscop mâine, 20 septembrie: Balanța roșește de la atâtea complimente (0 comentarii)

LIKE si intra in universul divelor!