Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Review pentru Fard de ochi mat Dior Diorshow Fusion Mono

Joi, 18.09.2014
de Andreea Baluteanu

Fardul de ochi Dior Diorshow Fusion Mono tenteaza cu textura extrem de placuta, care se asterne lejer si lasa o finisare catifelata, fiind insotita de o senzatie luxurianta. Nu usuca si nu se strange in pliuri, avand in schimb efect de netezire. Reda nuante luminoase, delicate, prin aplicarea cu ajutorul degetelor, dar indraznete si vibrante prin folosirea aplicatorului.

Fardul de ochi Dior Diorshow Fusion Mono tenteaza cu textura extrem de placuta, care se asterne lejer si lasa o finisare catifelata, fiind insotita de o senzatie luxurianta. Nu usuca si nu se strange in pliuri, avand in schimb efect de netezire. Reda nuante luminoase, delicate, prin aplicarea cu ajutorul degetelor, dar indraznete si vibrante prin folosirea aplicatorului.

Cum ti se pare Fard de ochi mat Dior Diorshow Fusion Mono? Voteaza!

0 (0)
Fard de ochi mat Dior Diorshow Fusion Mono

120 ron

Review-ul DIVAHAIR

Fardul de ochi Dior Diorshow Fusion Mono atrage atentia cu formula luxurianta, cu textura catifelata si nuantele atragatoare, care ilumineaza si pun in evidenta frumusetea privirii tale. Contine pigmenti de culoare delicati, care pot fi insa intensificati.

Textura pudrat-cremoasa a fardului de ochi se aplica in mod placut si ofera o senzatie de lux, dobandind insa finisare mata. Ambalajul de sticla transparent pune in valoare frumusetea fardurilor si se dovedeste rezistent.

Mod de folosire : aplica cu ajutorul degetelor, pentru un efect delicat, de zi, sau accentueaza folosind pensula din dotare.

Principalul avantaj al fardului de ochi Dior Diorshow Fusion Mono este dat de textura cremoasa, extrem de placuta la aplicare, care va reda o senzatie luxurianta de confort. Nu usuca si nu se strange in pliuri, beneficiind in schimb de un efect de netezire care il face ideal pentru pielea afectata de semnele imbatranirii. Nuantele frumoase evolueaza de la delicatetea obtinuta prin aplicarea cu degetele la intensitatea si vibratia rezultand din folosirea aplicatorului. Rezista bine pe parcursul zilei. Finisarea mata il deosebeste de multe variante concurente de pe piata. Reputatia pozitiva a producatorului francez sustine la randul sau achizitia.

Cel mai important dezavantaj al fardului de pleoape Dior Diorshow Fusion Mono este redat de pretul ridicat, care va limita achizitia. Desi intensitatea poate fi frumos modulata, nu sunt cele mai pigmentate variante disponibile pe piata.

Luand insa in calcul atuurile fardului de pleoape Dior Diorshow Fusion Mono: textura moale si catifelata, senzatia de lux la aplicare, posibilitatea modularii intensitatii, rezistenta buna si nuantele frumoase, merita sa il incerci.

Gramaj : 6,5 g

Cauta un furnizor in zona ta

top 5 divahair.ro

 • vizionate
 • votate
 • discutate
 1. Horoscopul săptămânii 2-8 august: plouă cu vise îndeplinite în cea mai prielnică săptămână a anului (66664 vizite)
 2. Horoscopul săptămânii 9-15 august: Mercur intră în Fecioară în cea mai bulversantă săptămână a verii (51980 vizite)
 3. Horoscopul lunii septembrie: zodiile pășesc într-o lume a armoniei și iubirii odată cu echinocțiul de toamnă (45005 vizite)
 4. Horoscopul dragostei, săptămâna 16-22 august, anunță obstacole mari în relațiile stabile și începutul unor povești frumoase de iubire (41615 vizite)
 5. Horoscopul săptămânii 6-12 septembrie: de la iubire la manipulare, zodiile trăiesc întreaga pleiadă a sentimentelor (40393 vizite)
 1. Tendințe din modă pe care le vrem cu toții dispărute pe vecie (nota 5)
 2. Cum să îl faci pe bărbatul tău să se (re)îndrăgostească nebunește de tine (nota 5)
 3. Fecioara de august versus Fecioara de septembrie: care este diferența dintre ele (nota 4.8)
 4. Colecția de toamnă StarShinerS este aici! (nota 4.8)
 5. 9 semne mai puțin obișnuite care arată că o căsătorie nu este făcută să dureze mult (nota 4.8)
 1. Călătoria cu autocarul devine noua tendință de deplasare? (0 comentarii)
 2. Horoscop mâine, 27 septembrie: Scorpionul se înstrăinează într-un cocon de singurătate (0 comentarii)
 3. Sfaturi pentru achiziționarea rochiei de mireasă. Ce alegi din numeroasele modele disponibile? (0 comentarii)
 4. Horoscopul dragostei, săptămâna 27 septembrie – 3 octombrie: la granița dintre dorință și obsesie, zodiile iubesc cu pasiune clocotitoare (0 comentarii)
 5. Horoscopul săptămânii 27 septembrie - 3 octombrie: plouă cu împlinire, recunoștință și oportunități în viața zodiilor (0 comentarii)

LIKE si intra in universul divelor!