Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Review pentru Fard de ochi Maybelline Color Tattoo 24 HR

Luni, 22.09.2014
de Andreea Baluteanu

Fardul de ochi Maybelline Color Tattoo 24 HR atrage atentia cu formula care promite cea mai lunga rezistenta de la producator, textura cremoasa cu accente de gel care se aplica usor si confortabil, nu se intinde si nu se strange in pliurile ochilor si pigmentii vibranti de culoare, care creioneaza nuante fara sa se estompeze pe parcursul zilei.

Fardul de ochi Maybelline Color Tattoo 24 HR atrage atentia cu formula care promite cea mai lunga rezistenta de la producator, textura cremoasa cu accente de gel care se aplica usor si confortabil, nu se intinde si nu se strange in pliurile ochilor si pigmentii vibranti de culoare, care creioneaza nuante fara sa se estompeze pe parcursul zilei.

Cum ti se pare Fard de ochi Maybelline Color Tattoo 24 HR? Voteaza!

0 (0)
Fard de ochi Maybelline Color Tattoo 24 HR

33 ron

Review-ul DIVAHAIR

Unul dintre cele mai celebre farduri lansate de Maybelline, Color Tattoo 24 HR tenteaza cu rezistenta, textura cremoasa si nuantele vibrante care pot fi utilizate in mai multe variante. Are la baza o tehnologie care reda culori vibrante, fara a se estompa pe parcursul zilei si mentinandu-se intr-o stare foarte buna.

Textura cremoasa a fardului de ochi se aplica placut si confortabil, pigmentii de gel redandu-i o rezistenta buna si garantand ca nu se va intinde si nu se va strange in pliuri. Ambalajul transparent este special conceput pentru a pune in valoare nuantele frumoase de fard.

Mod de utilizare
: aplica cu ajutorul degetelor din coltul intern al ochilor, intensificand pe masura ce avansezi, in functie de efectul pe care doresti sa il obtii.

Principalul avantaj al fardului de ochi Maybelline Color Tattoo 24 HR este reprezentat de caracterul inovator, bucurandu-se datorita formulei sale de un renume important in industrie. Nuantele vii si vibrante contureaza un machiaj intens al ochilor, dar pot fi cumintite prin estompare. Poate fi folosit ca atare, ca baza pentru farduri pulbere sau ca iluminator, ceea ce ii garanteaza o diversitate de utilizari. Textura de crema-gel se aplica usor si confortabil, fara a se intinde si fara a se strange in pliuri. Rezistenta ridicata il coteaza printre cele mai bune variante de pe piata, desi nu atinge in conditii normale pragul de 24 de ore promis.

Cel mai important dezavantaj al fardului de pleoape Maybelline Color Tattoo 24 HR este dat de diferentele existente intre variantele sale, in functie de zona in care sunt comercializate. In lipsa unei primer, rezistenta si pigmentarea ii pot scadea.

Pentru atuurile sale: rezistenta buna, pigmentarea vie si vibranta, nuantele frumoase si cremozitatea care ii asigura o aplicare placuta, merita sa testezi Maybelline Color Tattoo 24 HR.

Gramaj: 4 g

Cauta un furnizor in zona ta

top 5 divahair.ro

 • vizionate
 • votate
 • discutate
 1. Horoscopul săptămânii 9-15 august: Mercur intră în Fecioară în cea mai bulversantă săptămână a verii (52030 vizite)
 2. Horoscopul lunii septembrie: zodiile pășesc într-o lume a armoniei și iubirii odată cu echinocțiul de toamnă (45090 vizite)
 3. Horoscopul săptămânii 27 septembrie - 3 octombrie: plouă cu împlinire, recunoștință și oportunități în viața zodiilor (44096 vizite)
 4. Horoscopul dragostei, săptămâna 16-22 august, anunță obstacole mari în relațiile stabile și începutul unor povești frumoase de iubire (41661 vizite)
 5. Horoscopul săptămânii 6-12 septembrie: de la iubire la manipulare, zodiile trăiesc întreaga pleiadă a sentimentelor (40448 vizite)
 1. Tendințe din modă pe care le vrem cu toții dispărute pe vecie (nota 5)
 2. Cum să îl faci pe bărbatul tău să se (re)îndrăgostească nebunește de tine (nota 5)
 3. Fecioara de august versus Fecioara de septembrie: care este diferența dintre ele (nota 4.8)
 4. Colecția de toamnă StarShinerS este aici! (nota 4.8)
 5. 9 semne mai puțin obișnuite care arată că o căsătorie nu este făcută să dureze mult (nota 4.8)
 1. Cum îți transformi baia într-un mini spa (0 comentarii)
 2. A renunțat la viața de București și s-a mutat la țară! De ce a făcut Maria Buză asemenea schimbare (0 comentarii)
 3. Carmen Negoiță este pregătită să spună din nou "DA". Cum a fost vedeta cerută în căsătorie (0 comentarii)
 4. Horoscop mâine, 29 septembrie: Vărsătorul pune mâna pe Cloșca cu puii de aur (0 comentarii)
 5. Verdict dur în cazul lui R. Kelly! Ce au stabilit judecătorii, artistul riscă închisoarea pe viață! (0 comentarii)

LIKE si intra in universul divelor!