Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Review pentru Fixativ Wella Performance Strong 500ml

Joi, 17.11.2016
de Andreea Baluteanu

Cele mai creative coafuri nu ar putea exista în absenţa unui fixativ de calitate! Asigură-te că impresionezi întotdeauna cu podoaba ta capilară, folosind un produs la standarde superioare. Fixativul Wella Performance Strong impresionează nu numai cu rezistenţa pe care o oferă coafurii tale, dar şi cu faptul că nu încarcă părul, dimpotrivă, îi accentuează strălucirea şi volumul.

Cele mai creative coafuri nu ar putea exista în absenţa unui fixativ de calitate! Asigură-te că impresionezi întotdeauna cu podoaba ta capilară, folosind un produs la standarde superioare. Fixativul Wella Performance Strong impresionează nu numai cu rezistenţa pe care o oferă coafurii tale, dar şi cu faptul că nu încarcă părul, dimpotrivă, îi accentuează strălucirea şi volumul.

Cum ti se pare Fixativ Wella Performance Strong 500ml? Voteaza!

2.5 (2)
Fixativ Wella Performance Strong 500ml

27 ron

Review-ul DIVAHAIR

Se apropie sărbătorile de iarnă, şi, oricât de importante ar fi cadourile, ştim că nu putem trece cu vederea nici look-ul nostru. Coafurile pe care le vom purta la ocaziile festive care urmează trebuie să impresioneze prin creativitate, iar un fixativ bun este aliatul nostru numărul unu în acest sens. Wella Performance Strong are un factor ridicat de susţinere (STRONG), dar conţine şi ingrediente care intensifică strălucirea naturală a părului şi conferă volum.

Textura de spray a fixativului este uşoară şi nu încarcă părul, unul dintre cele mai importante aspecte ale unui produs de gen. Ambalajul în nuanţe metalizate are un aspect glam, frumos finisat, pe care îl vei adora.

Mod de folosire: agită tubul de fixativ, plasează la distanţă de cel puţin 30 de cm de păr şi aplică mişcând mereu, pentru a determina o mai bună repartiţie a produsului pe firele de păr.

Principalul avantaj al fixativului Wella Performance Strong este redat de puterea sa ridicată de susţinere a coafurii tale. Dacă îţi doreşti un hairstyle creativ, care are nevoie de un păr disciplinat, fixativul va fi prietenul tău la cataramă.

Un alt atu al fixativului, care nu te poate lăsa indiferentă, este textura sa lejeră, care nu încarcă părul. Cu siguranţă ai fost şi tu cel puţin o dată victima unui produs de o calitate îndoielnică, pe care l-ai detestat pentru că ţi-a lipit firele de păr între ele. Nu este cazul cu Wella Performance Strong: coafura ta va arăta natural, iar părul este maleabil şi îţi ascultă toate dorinţele.

Nu putem trece cu vederea nici punctele pozitive suplimentare ale fixativului Wella Performance Strong! Pe lângă faptul că îţi susţine toate intenţiile în materie de coafură, va intensifica şi strălucirea părului. Şuviţele tale arată de parcă tocmai ar fi fost răsfăţate într-un salon de cinci stele.

Unul dintre dezavantajele pe care le presupune un fixativ este legat de faptul că aplatizează părul. Producătorii Wella Performance Strong au luat în considerare acest aspect şi au inclus în formula produsului ingrediente care conferă volum părului: acesta arată atât de bine, că nu te mai saturi să îl priveşti.

Date fiind aceste atuuri ale fixativului Wella Performance Strong, noi îţi recomandăm să îl încerci.

Produsul este disponibil pe carespot.ro aici la preţul de 27 de lei (redus de la 34 de lei)/500 ml

Cauta un furnizor in zona ta

top 5 divahair.ro

 • vizionate
 • votate
 • discutate
 1. Cristina Țopescu, o viață tulburătoare și plină de greutăți. Glamour-ul era doar la TV (66782 vizite)
 2. Horoscopul primăverii 2020: ce le așteaptă pe zodii în anotimpul trezirii (59280 vizite)
 3. Luna Nouă în Pești va spăla toate relele zodiilor (55206 vizite)
 4. Ziua întregirii androginului: cum sunt aduse sufletele pereche împreună în această dată specială, în funcție de zodie (43444 vizite)
 5. Poarta Peștilor se deschide pe 03.03, ziua iluminării. Iubirile se descătușează, spiritul creator iese la suprafață (41399 vizite)
 1. Cele 3 femei din zodiac care vor avea o primăvară plină de lapte și miere (nota 5)
 2. 3 zodii care își cunosc marea dragoste de Ziua Îndrăgostiților (nota 4.8)
 3. Poate problema e la tine! Află dacă ești sau nu făcută să fii într-o relație stabilă (nota 4.8)
 4. Dumnezeu va trimite în viața ta persoana potrivită. Ai răbdare și încredere în căile Lui (nota 4.8)
 5. Poarta Peștilor se deschide pe 03.03, ziua iluminării. Iubirile se descătușează, spiritul creator iese la suprafață (nota 4.4)
 1. Atelierul de Slăbit a inaugurat al treilea centru în AFI Cotroceni (0 comentarii)
 2. Arde Delta Văcărești! Flăcările sunt foarte aproape de mall-ul de la Piața Sudului (0 comentarii)
 3. 5 zodii vor avea un început de Martie extraordinar iar două zodii vor avea de suferit (0 comentarii)
 4. Horoscopul Zilei de Marți, 25 Februarie 2020 - Taurii trec printr-o perioada stresantă (0 comentarii)
 5. 9 trucuri pentru a aplica tușul corect, dacă ai pleoapa căzută (0 comentarii)

Ai nevoie de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!