Review pentru Fond de ten Astor Mattitude HD

Duminică, 07.07.2013
de Andreea Baluteanu

Fondul de ten Astor Mattitude HD promite sa matifieze tenul, tinand sub control stralucirea si sebumul timp de 16 ore. Garanteaza o finisare naturala, pori minimizati si imperfectiuni reduse, un ten mai catifelat si mai fin. Rezistenta medie si formula usoara sunt alte avantaje.

Fondul de ten Astor Mattitude HD promite sa matifieze tenul, tinand sub control stralucirea si sebumul timp de 16 ore. Garanteaza o finisare naturala, pori minimizati si imperfectiuni reduse, un ten mai catifelat si mai fin. Rezistenta medie si formula usoara sunt alte avantaje.

Cum ti se pare Fond de ten Astor Mattitude HD? Voteaza!

4.5 (2)
Fond de ten Astor Mattitude HD

35 ron

Review-ul DIVAHAIR

Fondul de ten Astor Mattitude HD matifiaza, uniformizeaza, reduce imperfectiunile si garanteaza un look natural al tenului. Are la baza pigmenti micronizati cu sfere minuscule de sticla care promit o textura lejera si inlatura stralucirea nedorita. In plus, vitaminele din componenta hranesc tenul in profunzime si ii asigura un aspect frumos. Contine factor de protectie solara 22, un plus pentru lunile calde de vara.

Textura lejera este usor de aplicat si are o consistenta buildable, permitand folosirea fondului de ten in mai multe straturi. Ambalajul de plastic este diferit de majoritatea variantelor prezente pe piata. Forma armonioasa il face usor de transportat, iar capacul dotat cu un recipient de dozaj este practic si economic.

Mod de folosire: Se repartizeaza cu degetele pe suprafata tenului, din centrul fetei spre extremitati, uniformizandu-se spre linia parului si pe gat. Pentru o acoperire mai substantiala, foloseste un burete sau o pensula pentru fond de ten.

Principalul avantaj al Astor Mattitude HD este reprezentat de adaptabilitatea ridicata, care il face potrivit pentru tonurile si subtonurile de ten. Recreaza rapid nuanta naturala a tenului, iar formula usor de aplicat are o consistenta buildable, permitand folosirea de mai multe straturi. Nu incarca si nu creeaza efect de masca, un aspect important in cazul unui produs matifiant. Rezista destul de bine, iar vitaminele din componenta impiedica uscarea tenului, un alt risc major al unui produs de gen. FPS-ul 22 este satisfacator pentru lunile de vara, iar acoperirea medie iti va atrage atentia. Nu contine uleiuri, fiind potrivit pentru tenul mixt si gras. Ambalajul de plastic si pretul atragator sunt alte aspecte de luat in calcul.

Principalul dezavantaj al fondului de ten Astor Mattitude HD se refera la matifierea destul de putin eficienta, care nu reuseste sa tina sub control luciul tenului. Nu este recomandat in cazul tenului tern, caruia ii va accentua problemele. Minimizarea porilor este la randul ei de scurta durata.

Daca iti doresti insa un produs care sa se aplice frumos pe fata, sa acopere in mod satisfacator, la un pret convenabil, merita sa incerci Astor Mattitude HD.

Gramaj: 30 ml