Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Review pentru Kallos Love Creion Contur Ochi

Joi, 23.01.2014
de Andreea Baluteanu

Creionul contur de ochi Kallos Love promite sa ofere o formula cremoasa, onctuoasa si catifelata care se intinde fara probleme si se aplica in mod confortabil. Pigmentarea medie il face o varianta potrivita pentru zi, iar varianta waterproof il impiedica sa curga, la contactul cu apa sau la temperaturi ridicate.

Creionul contur de ochi Kallos Love promite sa ofere o formula cremoasa, onctuoasa si catifelata care se intinde fara probleme si se aplica in mod confortabil. Pigmentarea medie il face o varianta potrivita pentru zi, iar varianta waterproof il impiedica sa curga, la contactul cu apa sau la temperaturi ridicate.

Cum ti se pare Kallos Love Creion Contur Ochi? Voteaza!

0 (0)
Kallos Love Creion Contur Ochi

6 ron

Review-ul DIVAHAIR

Creionul de ochi Kallos Love cucereste cu raportul foarte bun intre pret si calitate, o constanta a producatorului. Contine vitamina E, care ii garanteaza proprietati antioxidante, un usor efect de hidratare al pielii si o alunecare placuta, confortabila la folosire.

Textura fina, cremoasa a creionului contur de ochi Kallos Love pune in evidenta o folosire fara probleme. Ambalajul subtil, in nuanta produsului, este specific unui creion de ochi. Un minus poate fi reprezentat de capacul simplu, transparent, de plastic, care imprima un caracter banal produsului.

Mod de folosire: contureaza pleoapa superioara si/sau pe cea inferioara, urmarind cu atentie linia genelor, pentru mai multa precizie.

Principalul avantaj al creionului de ochi Kallos Love este redat de pretul avantajos care, reflectat de calitatea pe care o ofera produsul, se transforma intr-un atu imposibil de trecut cu vederea. Nuantele frumoase, usor pigmentate, sunt ideale pentru un look simplu, colorat, de zi, care sa puna in evidenta ochii. Formula cremoasa il face usor de aplicat, iar vitamina E continuta ii asigura un efect hidratant si proprietati antioxidante. Aluneca lejer pe pleoape si nu irita ochii sensibili, alte aspecte de care trebuie sa tii cont. Formula rezistenta la apa te va scuti de riscul de a curge, la contactul cu apa sau cu transpiratia.

In ceea ce priveste cel mai important dezavantaj al creionului de ochi Kallos Love, rezistenta scazuta, creionul estompandu-se, pe parcursul zilei, in absenta unui primer, se remarca. Nu este puternic pigmentat si iti poate displacea, daca iti doresti un look intens al ochilor.

Pentru atuurile sale: formula cremoasa care se aplica usor, textura placuta, vitamina E continuta si nuantele delicate, la un pret pe care nu il poti trece cu vederea, iti recomandam achizitia creionului de ochi Kallos Love.

Cauta un furnizor in zona ta

top 5 divahair.ro

 • vizionate
 • votate
 • discutate
 1. Horoscopul săptămânii 2-8 august: plouă cu vise îndeplinite în cea mai prielnică săptămână a anului (66472 vizite)
 2. Horoscopul săptămânii 9-15 august: Mercur intră în Fecioară în cea mai bulversantă săptămână a verii (51837 vizite)
 3. Horoscopul săptămânii 26 iulie – 1 august: viața zodiilor se transformă într-o telenovelă (47710 vizite)
 4. Horoscopul lunii august: zodiile sunt în acord total cu Universul (45476 vizite)
 5. Horoscopul lunii septembrie: zodiile pășesc într-o lume a armoniei și iubirii odată cu echinocțiul de toamnă (41531 vizite)
 1. Tendințe din modă pe care le vrem cu toții dispărute pe vecie (nota 5)
 2. Cum să îl faci pe bărbatul tău să se (re)îndrăgostească nebunește de tine (nota 5)
 3. Fecioara de august versus Fecioara de septembrie: care este diferența dintre ele (nota 4.8)
 4. Colecția de toamnă StarShinerS este aici! (nota 4.8)
 5. 9 semne mai puțin obișnuite care arată că o căsătorie nu este făcută să dureze mult (nota 4.8)
 1. Odată cu venirea toamnei, Elmiplant readuce în atenția publicului gama Vitamin C (0 comentarii)
 2. Horoscopul dragostei, săptămâna 20-26 septembrie: echinocțiul de toamnă vindecă răni profunde și traume vechi (0 comentarii)
 3. Horoscopul săptămânii 20 - 26 septembrie: întunericul se împletește cu lumina în timpul echinocțiului de toamnă (0 comentarii)
 4. Colecția de toamnă de la Ramona Bădescu este acum disponibilă! (0 comentarii)
 5. Horoscop mâine, 20 septembrie: Balanța roșește de la atâtea complimente (0 comentarii)

LIKE si intra in universul divelor!