Review pentru Kit Caviar - Ciate

Luni, 18.03.2013
de Andreea Baluteanu

Unul dintre cele mai apreciate si mai celebre trenduri, aplicarea manichiurii caviar este simplificata de kit-ul Caviar de la Ciate. Cu un look special, pretios, perlele asemanatoare particulelor de caviar individualizeaza si scot din anonimat orice manichiura.

Unul dintre cele mai apreciate si mai celebre trenduri, aplicarea manichiurii caviar este simplificata de kit-ul Caviar de la Ciate. Cu un look special, pretios, perlele asemanatoare particulelor de caviar individualizeaza si scot din anonimat orice manichiura.

Cum ti se pare Kit Caviar - Ciate? Voteaza!

4 (2)
Kit Caviar - Ciate

90 ron

Review-ul DIVAHAIR

Inspirat de tendintele din saloanele de manichiura, kit-ul Caviar de la Ciate promite un look original, deosebit de atragator unghiilor tale. Este disponibil in trei variante de culoare: negru, alb- Mother of Pearls si colorat- Rainbow.

Kit-ul contine doua sticlute: cu lac de unghii, incluzand perlele asemanatoare particulelor de caviar, alaturi de un recipient sub forma de tavita, pentru colectarea particulelor care se dezlipesc de pe unghii si o palnie pentru reintroducerea lor in sticluta.

Mod de folosire: Respecta cu atentie instructiunile kitului, pentru a beneficia de o manichiura cu adevarat speciala. Aplica doua straturi de lac de unghii, presara deasupra particulele Caviar, cat mai uniform posibil, colectand bilutele desprinse in tavita din dotare, preseaza bland, pentru a fixa, apoi finiseaza cu un strat de lac, pentru o fixare de efect.

Principalul avantaj al setului de manichiura Caviar de la Ciate este reprezentat de look-ul special, original, neobisnuit al unghiilor tale. Perlele scot din anonimat orice manichiura, fiind potrivite pentru o ocazie speciala. Particulele rezista timp de 48 de ore, dar efectul lor poate fi amplificat prin aplicarea unui strat de top-coat rezistent, cu rol in fixare mai puternica. Aplicarea este simplificata prin procesul ce contine doar trei pasi: un strat de baza, presararea uniforma a particulelor, utilizarea ulterioara a unui lac top-coat.

De partea cealalta, manichiura este ideala pentru o ocazie speciala, dar destul de dificil de abordat intr-o utilizare cotidiana, deoarece presupune un oarecare disconfort. Aplicarea, desi simplificata, iti poate consuma timp, iar pretul destul de ridicat si disponibilitatea redusa sunt, la randul lor, dezavantaje.

Pentru aspectul deosebit pe care il imprima unghiilor tale si abordarea simplificata a trendului, kit-ul Caviar de la Ciate este de incercat.

Setul contine: sticluta cu oja, perle, tavita pentru colectarea excesului, palnie