Review pentru Oja Sally Hansen Complete Salon Manicure

Joi, 22.08.2013
de Andreea Baluteanu

Oja Sally Hansen Complete Salon Manicure promite sa iti ofere beneficiile serviciilor oferite la salon: culori atragatoare, nuante vibrante si luciu atragator, alaturi de o rezistenta care te va impresiona.

Oja Sally Hansen Complete Salon Manicure promite sa iti ofere beneficiile serviciilor oferite la salon: culori atragatoare, nuante vibrante si luciu atragator, alaturi de o rezistenta care te va impresiona.

Cum ti se pare Oja Sally Hansen Complete Salon Manicure? Voteaza!

5 (1)
Oja Sally Hansen Complete Salon Manicure

35 ron

Review-ul DIVAHAIR

Oja Sally Hansen Complete Salon Manicure reuneste atributele a cinci produse intr-unul singur: baza, intaritor, tratament de crestere, lac si top coat. Are la baza complexul Micro-Encapsulated time-release Technology care va contribui la accentuarea rezistentei ojei, la obtinerea de culori vibrante si de luciu atragator. Promite sa se mentina pe unghi timp de 10 zile, fara a se ciobi. Produsul a fost recompensat cu premiul Glammy Awards 2012 pentru cea mai buna oja.

Mod de folosire: Aplica mai intai un strat de lac protector, pentru a apara unghiile de efectele nefaste ale ojei colorate. Agita sticluta de oja inainte de folosire, pentru o mai buna omogenizare a formulei, si apeleaza la un strat, pentru un rezultat delicat, sau la doua, pentru o intensitate sporita. Specialistii iti recomanda sa indepartezi lacul de unghii cu un dizolvant fara acetona.

Cel mai important avantaj al ojei Sally Hansen Complete Salon Manicure este reprezentat de nuantele atragatoare, vibrante, disponibile in numeroase variante, care iti vor garanta o manichiura trendy, in tendinte. Formula asemanatoare celei disponibile in saloane este un atu pe care nu il poti trece cu vederea. Asociaza beneficiile a cinci produse intr-unul singur: base si top coat, intaritor si tratament de crestere, oja, un avantaj pe care nu il poti ignora. Ofera un luciu atragator unghiei; daca doresti sa obtii un efect opac, aplica mai multe straturi. Pensula este special formulata pentru a acoperi intreaga suprafata a unghiei, iar premiul de cea mai buna oja, decernat de revista Glamour, este un punct pozitiv de necontestat.

In ceea ce priveste cel mai important dezavantaj al ojei Sally Hansen Complete Salon Manicure, pretul destul de ridicat se remarca. Rezistenta nu este cea promisa de producatori, de pana la 10 zile.

Daca iti doresti un produs performant, in nuante atragatoare, vibrante, cu o rezistenta medie, Sally Hansen Complete Salon Manicure merita incercata.