Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL
Adevarata Stare de Bine

Review pentru Ondulator-placă 3 în 1 Kardashian Beauty

Marţi, 05.07.2016
de Andreea Baluteanu

Nu poţi contesta numele pe care surorile Kardashian şi l-au creat în industria frumuseţii, nu numai în cea a entertainment-ului. Iar produsul-vedetă al liniei de păr care le poartă numele este cea mai bună dovadă a intuiţiei şi a spiritului întreprinzător al celebrei familii, combinând într-un singur aparat funcţiile unui ondulator cu cele ale unei plăci. Ondulatorul-placă 3 în 1 Kardashian Beauty îţi va oferi un păr neted şi lucios, bucle glam, perfecte, dar şi onduleuri lejere, toate la o apăsare de buton distanţă.

Nu poţi contesta numele pe care surorile Kardashian şi l-au creat în industria frumuseţii, nu numai în cea a entertainment-ului. Iar produsul-vedetă al liniei de păr care le poartă numele este cea mai bună dovadă a intuiţiei şi a spiritului întreprinzător al celebrei familii, combinând într-un singur aparat funcţiile unui ondulator cu cele ale unei plăci. Ondulatorul-placă 3 în 1 Kardashian Beauty îţi va oferi un păr neted şi lucios, bucle glam, perfecte, dar şi onduleuri lejere, toate la o apăsare de buton distanţă.

Cum ti se pare Ondulator-placă 3 în 1 Kardashian Beauty? Voteaza!

2.6 (5)
Ondulator-placă 3 în 1 Kardashian Beauty

529 ron

Review-ul DIVAHAIR

Ondulatorul-placă Kardashian Beauty este fără urmă de îndoială un produs revoluţionar! Aparatul are o formă hibrid: la interior, este format din plăci de ceramică plate, iar la exterior este rotunjit, imitând designul unui ondulator. De asemenea, produsul beneficiază de trei nivele de încălzire, în funcţie de rezultatul pe care intenţionezi să îl obţii: smooth (neted, cu încălzire la interior), curl (ondulat, cu încălzire la exterior) şi smooth + curl (ambele tipuri de încălzire, pentru coafurile perfecte, texturate).

Forma duală a aparatului (plată la interior, rotunjită la exterior) îţi va atrage atenţia încă de la prima utilizare. Plăcile de ceramică au dimensiuni de 2,5 cm, iar aspectul lucios, elegant, este o marcă înregistrată a Kardashian Beauty.

Mod de folosire: îndreaptă părul utilizând interiorul ondulatorului-placă, ondulează-l cu ajutorul exteriorului rotunjit. Aplică un produs de protecţie termică înainte de a-ţi stiliza coafura. Reglează temperatura cu ajutorul butoanelor de pe aparat, în funcţie de rezultatul pe care îţi doreşti să îl obţii.

Cel mai important avantaj al ondulatorului-placă 3 în 1 Kardashian Beauty este legat de caracterul său revoluţionar. Cu siguranţă, eşti familiară cu procesul complicat pe care o femeie trebuie să îl întreprindă, pentru a se asigura că părul ei arată perfect: de multe ori, după ce ne spălăm şi uscăm părul, îl îndreptăm cu ajutorul unei plăci, apoi îl ondulăm lejer pentru a obţine cel mai actual look, beach waves. Apelând însă la produsul –minune Kardashian Beauty, vei economisi timp, fără a mai fi nevoită să utilizezi două produse, spaţiu în bagajul de vacanţă sau în dormitor, dar şi bani, avantaje de necontestat.

Beneficiile ondulatorului-placă 3 în 1 Kardashian Beauty nu se opresc însă aici! Eficienţa aparatelor este mai mult decât convingătoare: utilizând interiorul aparatului, vei obţine un păr lucios, strălucitor, iar exteriorul îţi va oferi bucelele posh care le-au făcut celebre pe surorile Kardashian. Vei aprecia de asemenea şi forma perfect rotunjită a ondulatorului, ideală pentru a crea onduleuri preţioase în tunsorile LOB (bob lung) ale momentului sau valuri lejere în părul lung.

Nu mai trebuie să îţi faci griji nici pentru timpul important pierdut pentru styling-ul de dimineaţă: ondulatorul-placă atinge temperatura de 400 de grade într-un minut! De acum înainte, jumătatea de oră în plus petrecută în pat dimineaţa nu mai este o iluzie.

Nu în ultimul rând, rezistenţa mai mare a coafurii tale, mai ales dacă optezi pentru funcţia duală, smooth +curl, te va transforma într-o adeptă: părul se menţine în forma dorită pe tot parcursul zilei, iar tu vei fi cum nu se poate mai mulţumită!

De partea cealaltă, singurul inconvenient al ondulatorului-placă 3 în 1 Kardashian Beauty este dat de preţul mai ridicat decât al unui produs de styling obişnuit. Însumând însă atuurile de mai sus, vei înţelege că raportul între preţ şi calitate este unul excelent.

În concluzie, dacă îţi doreşti un aparat de styling care să le facă pe toate, trebuie să încerci ondulatorul-placă 3 în 1 Kardashian Beauty!

Produsul este disponibil pe luxebeauty.ro aici, la preţul de 529 lei. De asemenea, aparatul poate fi achiziţionat şi din reţeaua magazinelor Douglas.

Cauta un furnizor in zona ta

top 5 divahair.ro

 • vizionate
 • votate
 • discutate
 1. Horoscopul primăverii 2021: ce te așteaptă, în funcție de zodie, în anotimpul renașterii (29422 vizite)
 2. Horoscop complet săptămâna 22-28 februarie: 3 zodii dau și primesc iubire necondiționată (13073 vizite)
 3. Horoscop complet 1-7 martie: prima săptămână de primăvară îți aduce lumea la picioare (10764 vizite)
 4. Luna Plină în Fecioară aduce echilibru, calm și rezolvarea problemelor în viața a cinci nativi (8266 vizite)
 5. Ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci prune uscate în fiecare zi (7919 vizite)
 1. Sfaturi de care orice Scorpion trebuie să țină cont, dacă vrea să îi meargă bine în viață (nota 4.6)
 2. Horoscopul primăverii 2021: ce te așteaptă, în funcție de zodie, în anotimpul renașterii (nota 4.5)
 3. Diana Bianca: "Mama e mereu o prelungire a fiintei mele." (nota 4.4)
 4. Tot ce trebuie să știți despre parfumurile arăbești (nota 4.3)
 5. Horoscop chinezesc 2021. Sfaturi pentru noroc la bani în anul Bivolului de Metal (nota 4.2)
 1. Anastasia Ursu, copila care la numai 4 ani știe peste 800 de poezii, i-a topit pe jurații "Românii au Talent" cu replicile savuroase și talentul ei (0 comentarii)
 2. Alexandra Dinu + Mircea Radu = LOVE. Detalii neștiute despre relația celor două vedete (0 comentarii)
 3. Luna Nouă în Pești: problemele zodiilor se termină luna aceasta (0 comentarii)
 4. Ce îți transmite Universul în luna martie, în funcție de zodie (0 comentarii)
 5. Diana Bianca: "Mama e mereu o prelungire a fiintei mele." (0 comentarii)

Ai nevoie de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!