Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Review pentru Paleta de farduri Yves Saint Laurent Palette Bleus Lumière

Duminică, 01.02.2015
de Andreea Baluteanu

Paleta de farduri Yves Saint Laurent Palette Bleus Lumière a fost lansata in vara anului 2014 si sarbatoreste dragostea pe care creatorul a avut-o pentru nuantele proaspete de albastru ale Marii Mediterane si caldura soarelui care incalzeste plaja. Fiind vorba de un producator de lux din industria frumusetii, nu te vor mira textura placuta, rezistenta buna si pigmentarea fardului.

Paleta de farduri Yves Saint Laurent Palette Bleus Lumière a fost lansata in vara anului 2014 si sarbatoreste dragostea pe care creatorul a avut-o pentru nuantele proaspete de albastru ale Marii Mediterane si caldura soarelui care incalzeste plaja. Fiind vorba de un producator de lux din industria frumusetii, nu te vor mira textura placuta, rezistenta buna si pigmentarea fardului.

Cum ti se pare Paleta de farduri Yves Saint Laurent Palette Bleus Lumière? Voteaza!

0 (0)
Paleta de farduri Yves Saint Laurent Palette Bleus Lumière

190 ron

Review-ul DIVAHAIR

Paleta de farduri Yves Saint Laurent Palette Bleus Lumière te tenteaza cu nuantele vibrante, extrem de frumoase, cu textura usor de aplicat si rezistenta buna, chiar si in absenta unui primer. Acest produs contine pigmenti de culoare bogati, care se reveleaza profund pe pielea ta.

Textura fardurilor iti permite o aplicare placuta, desi produsul nu mizeaza pe cremozitate, ci mai degraba pe o fomula consistenta, bogata in pigmenti. Recipientul de fard are un aspect glam, elegant, iar nuantele se intrepatrund frumos, punand perfect in valoare celei trei tonuri inspirate de apa si cele doua de soare.

Mod de folosire: foloseste nuantele in mod singular, pentru a-ti contura privirea, sau asociaza-le pentru efecte complexe, dramatice.

Principalul avantaj al fardului de pleoape Yves Saint Laurent Palette Bleus Lumière este reprezentat de frumusetea nuantelor sale. Vibratia si bogatia culorilor te vor face sa te simti ca o artista, iar prin folosire, vei gasi din ce in ce mai multe variante de a le combina. Producatorul iti ofera o asociere ispititoare de nuante calde si reci, care iti vor readuce amintirile vacantei si te vor determina sa iti exersezi creativitatea. La fel de impresionata poti fi de textura placuta, usor de aplicat si de uniformizat, buildable, desi consistenta a fardurilor. Nu trebuie sa iti fie teama de pericolul estomparii sau al faramitarii fardurilor, pentru ca rezistenta atinge cateva ore bune, chiar si in absenta unui primer.

Cel mai important dezavantaj al paletei Yves Saint Laurent Palette Bleus Lumière este dat de pretul ridicat, mai ales daca iei in considerare faptul ca iti ofera nuante din doua tonuri pretentioase, vibrante, destul de dificil de armonizat pentru un make-up natural.

Pentru punctele pozitive incontestabile ale paletei Yves Saint Laurent Palette Bleus Lumière: nuantele frumoase, textura consistenta si bogata, dar usor de aplicat, rezistenta si pigmetarea superioare, aceasta poate fi optiunea potrivita, atunci cand cauti o paleta ideala pentru vacanta.

Gramaj: 5 g

Cauta un furnizor in zona ta

top 5 divahair.ro

 • vizionate
 • votate
 • discutate
 1. Horoscopul săptămânii 2-8 august: plouă cu vise îndeplinite în cea mai prielnică săptămână a anului (50544 vizite)
 2. Horoscopul săptămânii 26 iulie – 1 august: viața zodiilor se transformă într-o telenovelă (46615 vizite)
 3. Horoscopul lunii august: zodiile sunt în acord total cu Universul (39167 vizite)
 4. Andreea Bălan și George Burcea au îngropat, în sfârșit, securea războiului. Ultima declarație a Andreei ne-a lămurit! (28225 vizite)
 5. Horoscopul dragostei al lunii august: ultima lună din vară stă sub semnul provocărilor pe plan amoros (22682 vizite)
 1. Mama l-a aruncat la tomberon imediat ce l-a născut, iar el a devenit milionar, inventând tehnologii care salvează vieți! (nota 5)
 2. "Îmi iubesc fata, dar urăsc să fiu mamă!" Reacția dureros de sinceră a unei mame a devenit virală (nota 5)
 3. File de jurnal de călătorie: Namibia, deșertul de la marginea oceanului (nota 4.8)
 4. Smiley a împlinit 38 de ani pe 27 iulie! Ce mesaj emoționant a postat cu ocazia aniversării sale (nota 4.6)
 5. Secretul unui zâmbet ca de revistă. Ce produse trebuie să folosești vara asta (nota 4.6)
 1. Patru tipuri diferite de blendere și utilizările lor (0 comentarii)
 2. Paravane decorative la comandă (0 comentarii)
 3. Shakira, la închisoare?! Motivul șocant pentru care cântăreața ar putea ajunge în spatele gratiilor (0 comentarii)
 4. Horoscopul săptămânii 2-8 august: plouă cu vise îndeplinite în cea mai prielnică săptămână a anului (0 comentarii)
 5. Cea mai dorită zodie în luna august: nimeni nu îi poate rezista! (0 comentarii)

LIKE si intra in universul divelor!