Adevarata Stare de Bine

Review pentru Ser protector pentru varfurile despicate Kallos

Duminică, 03.03.2013
de Andreea Baluteanu

Serul protector de la Kallos promite sa apere varfurile despicate de actiunea nociva a factorilor de mediu si a aparatelor de coafat, mentinandu-le netede, moi si stralucitoare. Le ingrijeste intensiv, gratie ingredientelor din compozitie.

Serul protector de la Kallos promite sa apere varfurile despicate de actiunea nociva a factorilor de mediu si a aparatelor de coafat, mentinandu-le netede, moi si stralucitoare. Le ingrijeste intensiv, gratie ingredientelor din compozitie.

Cum ti se pare Ser protector pentru varfurile despicate Kallos? Voteaza!

4 (40)
Ser protector pentru varfurile despicate Kallos

10 ron

Review-ul DIVAHAIR

Serul protector pentru varfuri despicate de la Kallos a fost special conceput pentru a imbunatati textura varfurilor despicate, deshidratate, deteriorate, lasandu-le moi si usor stralucitoare. In acelasi timp, le protejeaza de actiunea daunatoare a factorilor de mediu si a aparatelor de coafat.

Recipientul de 30 de ml e colorat in nuante de alb si roz, cu un aspect simplu, dar atragator. Prevazut cu un pulverizator, pentru o aplicare economica si eficienta a produsului, se achita de atributul practic. Textura se repartizeaza lejer pe suprafata firului de par.

Mod de folosire: Serul protector pentru varfurile despicate Kallos se utilizeaza pe parul proaspat spalat si zvantat cu prosopul, pe lungimea firului, insistand pe varfuri. Nu e recomandata utilizarea sa la radacini, poate ingrasa parul.

Principalul avantaj al serulul protector de la Kallos este dat de imbunatatirea aspectului varfurilor despicate. Intr-adevar, acestea sunt mai moi si mai catifelate, ameliorandu-si structura, in timp. Protejeaza de actiunea daunatoare a factorilor de mediu si a aparatelor de coafat; dupa o utilizare constanta, vei constata ca ai de-a face cu mai putine varfuri casante. Recipientul sub forma de spray e usor de folosit, fiind practic si economic. Nu in ultimul rand, calitatea raportata la pret e intotdeauna un avantaj al produselor Kallos.

De partea cealalta, serul nu face minuni pentru varfurile foarte deteriorate, carora nu le imbunatateste in mod radical conditia. Daca ai un par gras, problematic, aplica cu grija, in cantitate mica si numai pe varfuri, pentru a impiedica aspectul lucios, incarcat.

Pentru protectia conferita, vafurile mai moi si mai matasoase, serul protector pentru varfurile despicate de la Kallos poate fi o alegere cu potential castigator.

Gramaj: 30 ml

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoie de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!