Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Review pentru Spray pentru volum Root Lifter Volumizing Therapy de la Biosilk

Joi, 20.07.2017
de Mihaela Onofrei

Atunci când vine vorba de păr, un aspect natural și plin de volum întotdeauna va atrage atenția. Totuși nu toate femeile au un astfel de păr, și pentru acest lucru îți vin în ajutor produsele profesioniste, special concepute pentru problema ta. Biosilk inovează piața produselor pentru părul lipsit de volum cu un spray special, care se potrivește oricărui tip de păr - Root Lifter Volumizing Therapy.

Atunci când vine vorba de păr, un aspect natural și plin de volum întotdeauna va atrage atenția. Totuși nu toate femeile au un astfel de păr, și pentru acest lucru îți vin în ajutor produsele profesioniste, special concepute pentru problema ta. Biosilk inovează piața produselor pentru părul lipsit de volum cu un spray special, care se potrivește oricărui tip de păr - Root Lifter Volumizing Therapy.

Cum ti se pare Spray pentru volum Root Lifter Volumizing Therapy de la Biosilk? Voteaza!

2.7 (7)
Spray pentru volum Root Lifter Volumizing Therapy de la Biosilk

71.4 ron

Review-ul DIVAHAIR

Părul fin și lipsit de volum este o problemă din ce în ce mai des întâlnită în rândul femeilor. Oricât ai încerca să obții un efect de păr voluminos, cosițele tale rămân lipsite de viață. Ei bine, Biosilk vine în ajutorul tău și îți oferă un spray pentru volum, care îți transformă complet aspectul părului, în doar câteva minute.

Proteinele din mătase din compoziția spray-ului pentru volum Root Lifter Volumizing Therapy sunt folosite încă din cele mai vechi timpuri în îngrijirea pielii, dar și a părului. Acestea îi oferă părului tău susținerea de care are nevoie și transforma firul de păr, lăsându-l plin de viață și restructurat de la rădăcină până la vârfuri. Mai mult, proteinele din orez hrănesc rădăcina părului și te ajută să ai o podoabă capilară strălucitoare și plină de vitalitate.

Spre deosebire de celelalte produse din comerț, Root Lifter nu încarcă părul și nu îl încurcă. Fiecare șuviță de păr primește îngrijirea de care nevoie, și astfel firele se așază perfect, fără a se încâlci. Deoarece este un produs extrem de bine gândit pentru această problemă a părului, efectul de volum poate fi obținut atât la rădăcină, cât la vârfuri.

Mod de folosire: aplică pe părul umed, de la distanță, de preferabil pe secțiuni. Pentru un efect garantat, începe aplicarea de la rădăcină spre vârfuri. Formula inovatoare îl face un spray ideal pentru orice tip de păr, indiferent de gradul de deteriorare al acestuia.

Cel mai mare avantaj al spray-ului pentru volum de la Biosilk este că poate fi folosit pe orice porțiune a părului dorești. Astfel, dacă vrei un volum în plus la rădăcină, câteva pulverizări îți vor oferi efectul dorit. Dacă, din contră, vrei ca șuvițele tale să fie pline de vitalitate spre vârfuri, poți obține acest aspect dacă urmezi pașii de mai sus.

Nu ai cum să nu îndrăgești acest spray pentru volum! Deoarece efectele acestuia sunt magnifice, nu vei mai dori să te desparți de el, mai ales în acest amblaj de 200 de ml, care îți ajunge pentru mult timp, chiar și în cazul unei utilizări constante.

Poți achiziționa spray-ul pentru volum de la Biosilk de pe beautyoneshop.ro, aici, la doar 71 de lei/ 200 ml. Încercă și tu Root Lifter Volumizing Theraphy și bucură-te de un păr plin de volum!

Cauta un furnizor in zona ta

top 5 divahair.ro

 • vizionate
 • votate
 • discutate
 1. Horoscopul săptămânii 2-8 august: plouă cu vise îndeplinite în cea mai prielnică săptămână a anului (66511 vizite)
 2. Horoscopul săptămânii 9-15 august: Mercur intră în Fecioară în cea mai bulversantă săptămână a verii (51867 vizite)
 3. Horoscopul săptămânii 26 iulie – 1 august: viața zodiilor se transformă într-o telenovelă (47741 vizite)
 4. Horoscopul lunii septembrie: zodiile pășesc într-o lume a armoniei și iubirii odată cu echinocțiul de toamnă (41603 vizite)
 5. Horoscopul dragostei, săptămâna 16-22 august, anunță obstacole mari în relațiile stabile și începutul unor povești frumoase de iubire (41468 vizite)
 1. Tendințe din modă pe care le vrem cu toții dispărute pe vecie (nota 5)
 2. Cum să îl faci pe bărbatul tău să se (re)îndrăgostească nebunește de tine (nota 5)
 3. Fecioara de august versus Fecioara de septembrie: care este diferența dintre ele (nota 4.8)
 4. Colecția de toamnă StarShinerS este aici! (nota 4.8)
 5. 9 semne mai puțin obișnuite care arată că o căsătorie nu este făcută să dureze mult (nota 4.8)
 1. Odată cu venirea toamnei, Elmiplant readuce în atenția publicului gama Vitamin C (0 comentarii)
 2. Horoscopul dragostei, săptămâna 20-26 septembrie: echinocțiul de toamnă vindecă răni profunde și traume vechi (0 comentarii)
 3. Horoscopul săptămânii 20 - 26 septembrie: întunericul se împletește cu lumina în timpul echinocțiului de toamnă (0 comentarii)
 4. Colecția de toamnă de la Ramona Bădescu este acum disponibilă! (0 comentarii)
 5. Horoscop mâine, 20 septembrie: Balanța roșește de la atâtea complimente (0 comentarii)

LIKE si intra in universul divelor!