Review pentru Ulei uscat pentru păr Kardashian Beauty

Joi, 10.11.2016
de Eugenia Dinescu

Formula îmbogăţită cu ulei din seminţe negre şi proteine de mătase transformă uleiul uscat pentru păr Kardashian Beauty într-un veritabil tratament bogat în nutrienţi, care restructurează şi hidratează părul din interior. Oferă hidratare, strălucire şi rezistenţă părului, protejându-l împotriva degradării şi deshidratării.  Uleiul uscat Kardashian Beauty este potrivit pentru  toate tipurile de păr, în special pentru cel uscat sau deteriorat.

Formula îmbogăţită cu ulei din seminţe negre şi proteine de mătase transformă uleiul uscat pentru păr Kardashian Beauty într-un veritabil tratament bogat în nutrienţi, care restructurează şi hidratează părul din interior. Oferă hidratare, strălucire şi rezistenţă părului, protejându-l împotriva degradării şi deshidratării.  Uleiul uscat Kardashian Beauty este potrivit pentru  toate tipurile de păr, în special pentru cel uscat sau deteriorat.

Cum ti se pare Ulei uscat pentru păr Kardashian Beauty? Voteaza!

0 (0)
Ulei uscat pentru păr Kardashian Beauty

105 ron

Review-ul DIVAHAIR

Uleiul uscat pentru par Kardashian Beauty este mai mult decât un produs de styling pentru finisare: acesta transformă firul de par fragil într-unul puternic, bogat, strălucitor şi repară firele aspre sau rebele, datorită uleiului de seminţe negre şi proteinelor de mătase. Formula de ulei uscat îi permite să pătrundă în interiorul firului de păr fără a-l încărca, ci  lansându-l hidratat, protejat şi uşor de coafat.  Rezultatul? Structura fibrei capilare este fortificată, iar cuticulele părului sunt netezite, ajutându-te să reduci fenomenul de electrizare a părului.

Mod de aplicare:

Pompează o cantitate mică de produs în mâini, apoi masează-ţi uşor palmele pentru a asigura o distribuire uniformă a produsului. Aplică uleiul pe părul umed, înainte de uscare, pentru a-i menţine nivelul de hidratare, dar şi pe părul uscat, pentru a potoli firele rebele şi adaugă un plus de strălucire.  Dacă te confrunţi cu problema unui scalp uscat sau deshidratat, cu tendinţa de a se exfolia, poţi aplică o cantitate mică de ulei şi pe suprafaţă scalpului, pentru a-i restabili echilibrul hidrolipidic.

Deshidratarea nu este o problema specifică părului uscat, ci poate afecta orice tip de păr, fie el normal, vopsit sau gras. Atunci când este deshidratat, părul devine casant, se rupe uşor, vârfurile se despică şi îşi pierde luciul natural, transformându-se într-unul tern şi mat.  Dacă acesta este şi cazul tău, vei fi încântată de formula îmbogăţită cu ulei de seminţe negre şi  proteine de mătase, unul dintre cele mai importante avantaje ale uleiului uscat pentru păr Kardashian Beauty. Uleiul de seminţe negre funcţionează că un umectant puternic asupra firului de păr, păstrând un nivel optim de hidratare, în timp ce proteinele de mătase, bogate în aminoacizi, întăresc structura fibrei capilare, ajutându-l să devină mai gros şi mai rezistent.  

Deşi vei avea nevoie de câteva utilizări pentru a te convinge de capacitatea lui de a fortifia structura fibrei capilare, te vei putea convinge instantaneu de abilitatea lui de a restabili strălucirea firului de păr, care nu reflectă doar lumina, ci şi sănătate!  

Un alt avantaj care poate transformă uleiul pentru par Kardashian Beauty în produsul tău preferat pentru îngrijire îl reprezintă textura de ulei uscat, diferită de cea a oricărui serum sau ulei pe care le-ai încercat poate până acum. Mătăsoasă, lejeră şi lipsită practic de greutate, textura produsului nu încarcă firul de păr, astfel că nici nu vei putea simţi faptul că ai aplicat un produs de îngrijire, însă vei putea resimţi instantaneu cum părul tău devine mai moale şi mai suplu, că prin magie!

Nu poţi trece cu vederea nici mirosul cu personalitate al uleiului, cu note oriental-condimentate, care te vor duce cu gândul mai mult la un parfum de calitate, şi nu la un produs clasic pentru îngrijirea părului.

Cel mai mare dezavantaj  al uleiului uscat pentru par Kardashian Beauty îl reprezintă însă preţul ridicat în comparaţie cu cantitatea recipientului (89 ml), ceea ce poate descuraja folosirea zilnică sau achiziţia ulterioară a produsului.

Poţi achiziţiona uleiul uscat pentru par Kardashian Beauty în magazinul online beautyoneshop.ro., cu preţul de 105 lei.

Ingrediente:  Cyclopentasiloxane, Cyclotetrasiloxane, Caprylyl Methicone, Cyclohexasiloxane, Nigella Sativa (Black) Seed Oil, Hydrolyzed Silk, Phenoxyethanol, C12-15 Alkyl Benzoate, Fragrance (Parfum), Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Benzyl Benzoate, Eugenol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, Yellow 11 (CI 47000), Red 17 (CI 26100).