Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Review pentru Tratament Indola Glamorous Oil Finishing Treatment

Miercuri, 26.10.2016
de Andreea Baluteanu

Părul uscat, deteriorat, este o problemă cu care ne confruntăm în special în anotimpul rece! Tratamentul Indola Glamorous Oil Finishing Treatment se va transforma în aliatul tău de bază, care îţi va garanta că părul îşi recapătă strălucirea şi moliciunea de odinioară. Uleiul este ideal pentru cuticula deteriorată şi promite să reducă cu 95% vârfurile casante, despicate, restabilind luminozitatea părului.

Părul uscat, deteriorat, este o problemă cu care ne confruntăm în special în anotimpul rece! Tratamentul Indola Glamorous Oil Finishing Treatment se va transforma în aliatul tău de bază, care îţi va garanta că părul îşi recapătă strălucirea şi moliciunea de odinioară. Uleiul este ideal pentru cuticula deteriorată şi promite să reducă cu 95% vârfurile casante, despicate, restabilind luminozitatea părului.

Cum ti se pare Tratament Indola Glamorous Oil Finishing Treatment? Voteaza!

0 (0)
Tratament Indola Glamorous Oil Finishing Treatment

Review-ul DIVAHAIR

Un păr frumos, sănătos şi des este un deziderat al femeilor din toate timpurile. Acţiunea aparatelor de coafat, schimbările dese de culoare, frigul şi poluarea ameninţă însă strălucirea podoabei noastre capilare, o deteriorează şi o usucă în profunzime. Sunt exact problemele împotriva cărora luptă tratamentul Indola Glamorous Oil Finishing Treatment. Cu extracte de ulei de marula, produsul acţionează asupra vârfurilor despicate (le repară în procent de 95%), dar şi asupra cuticulei deteriorate, pe care o readuce la viaţă.

Textura uleiului este densă, consistentă, ceea ce nu va împiedica absorbţia sa în firul de păr. Dispozitivul de dozaj este prevăzut cu o pompiţă care îţi va uşura mult folosirea produsului!

Mod de folosire: aplică pe părul uscat cu prosopul, după ce ai încălzit în prealabil produsul în palme. Insistă pe vârfuri şi evită rădăcinile, mai ales dacă părul tău are tendinţe de îngrăşare.

Avantajul suprem al tratamentului de păr Indola Glamorous Oil Finishing Treatment este reprezentat de hidratarea de efect pe care o oferă părului. Sigur te-ai regăsit şi tu în situaţia de a fi nevoită să te tunzi scurt, pentru că nu mai reuşeai să o scoţi la capăt cu părul tău ultra deteriorat. Tratamentul promite să îţi vină de ajutor tocmai în acest caz disperat: va repara cuticula deteriorată în profunzime, restaurându-ţi sănătatea părului.

Vei fi încântată şi de efectul pe care tratamentul Indola Glamorous Oil Finishing Treatment îl are asupra vârfurilor tale despicate. Nu va mai trebui să îţi pui problema că trebuie să îţi scurtezi părul, deoarece produsul nostru le va reface în proporţie de 95%. Nu îţi va veni să crezi cât de moi şi catifelate sunt.

Nu putem uita nici de strălucirea podoabei tale capilare. Părul tău va fi luminos, din nou, ca în zilele sale bune, unul dintre cele mai convingătoare atuuri ale tratamentului Indola Glamorous Oil Finishing Treatment.

Nu ne rămâne decât să îţi recomandăm să citeşti cu atenţie lista de ingrediente a produsului, pentru a verifica dacă nu eşti alergică la unul dintre ele. De asemenea, dacă ai părul gras, evită aplicarea produsului la rădăcini, pentru a nu-i acutiza tare problemele.

Pentru că face minuni pentru părul uscat, deteriorat, noi îţi recomandăm să încerci tratamentul pentru păr Indola Glamorous Oil Finishing Treatment.

Tratamentul Indola Glamorous Oil Finishing Treatment este disponibil pe carespot.ro la preţul de 66 lei (redus de la 80 lei) / 75 de ml

Alte review-uri ale produselor Indola

Cauta un furnizor in zona ta

top 5 divahair.ro

 • vizionate
 • votate
 • discutate
 1. Horoscopul primăverii 2020: ce le așteaptă pe zodii în anotimpul trezirii (56829 vizite)
 2. Ce șanse ai să te desparți de iubit în această lună, în funcție de zodie (51088 vizite)
 3. Luna Nouă în Pești va spăla toate relele zodiilor (46725 vizite)
 4. Ziua întregirii androginului: cum sunt aduse sufletele pereche împreună în această dată specială, în funcție de zodie (42999 vizite)
 5. Poarta Peștilor se deschide pe 03.03, ziua iluminării. Iubirile se descătușează, spiritul creator iese la suprafață (37466 vizite)
 1. Cele 3 femei din zodiac care vor avea o primăvară plină de lapte și miere (nota 5)
 2. 3 zodii care își cunosc marea dragoste de Ziua Îndrăgostiților (nota 4.8)
 3. Dumnezeu va trimite în viața ta persoana potrivită. Ai răbdare și încredere în căile Lui (nota 4.8)
 4. Legenda Epocii de Aur a Hollywood-ului a apus: Kirk Douglas și-a dat ultima suflare, la 103 ani (nota 4.5)
 5. Soarele intră în Pești: zodiile vor intra în zona reveriei (nota 4.4)
 1. Zodiile care vor suferi în luna Martie: Fecioară... (0 comentarii)
 2. Zodiile cu mare noroc în 2020: Balanțele sunt cele mai norocoase (0 comentarii)
 3. Ca să treci cu adevărat peste ceea ce ți-a frânt sufletul, trebuie să afli semnificația ascunsă a traumei suferite. Cum faci asta (0 comentarii)
 4. Venus în Berbec este în cuadratură cu Pluto în Capricorn: relațiile zodiilor intră pe un teren minat (0 comentarii)
 5. ULTIMA ORĂ! Alertă cu bombă la mall Veranda din București! (0 comentarii)

Ai nevoie de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!