Review pentru Tratament Nutritiv Tresemme Diamante

Sâmbătă, 13.12.2014
de Andreea Baluteanu

Tratamentul Tresemme Diamante vizeaza problemele parului deteriorat, promitand sa rezolve inclusiv daunele mai vechi de doi ani pe care le-a suferit parul tau. Rezultatul va fi un par mai moale si mai sanatos, pe care il vei putea pieptana si aranja cu usurinta.

Tratamentul Tresemme Diamante vizeaza problemele parului deteriorat, promitand sa rezolve inclusiv daunele mai vechi de doi ani pe care le-a suferit parul tau. Rezultatul va fi un par mai moale si mai sanatos, pe care il vei putea pieptana si aranja cu usurinta.

Cum ti se pare Tratament Nutritiv Tresemme Diamante? Voteaza!

0 (0)
Tratament Nutritiv Tresemme Diamante

36 ron

Review-ul DIVAHAIR

Tratamentul Tresemme Diamante te va tenta cu capacitatea sa hidratanta, care vizeaza problemele parului deteriorat, aspru, datand chiar si de doi ani. Vei fi multumita de puterea agentilor sai hranitori si reparatori care intra in profunzimea firului de par si il lasa mai moale si mai usor de pieptanat.

Textura consistenta a tratamentului de par Tresemme Diamante este usor de aplicat si de intins pe suprafata parului, si vei aprecia cu precadere transformarea sa intr-o spuma usoara care netezeste cuticula si o lasa moale si matasoasa.

Mod de folosire: aplica pe lungimea parului, apoi lasa sa actioneze intre 3-4 minute si indeparteaza cu apa. Specialistii iti recomanda ca, pentru cele mai bune rezultate, sa il asociezi cu alte produse de ingrijirea parului din gama.

Cel mai important avantaj al tratamentului nutritiv Tresemme Diamante este redat de eficienta pe care o detine in repararea parului in profunzime. Intr-adevar, dupa cateva aplicari, parul tau isi va regasi forta si aspectul sanatos de odinioara. Astfel, daca te confrunti cu probleme ale parului deteriorat care dateaza de mai bine de doi ani, fara a fi reusit sa gasesti vreo solutie, tratamentul poate constitui produsul minune de care ai nevoie. Pe lista de plusuri se adauga si usurinta cu care il aplici si cu care il indepartezi si faptul ca se transforma intr-o spuma delicata si moale, odata intins pe par. In plus, vei pieptana mai usor parul si il vei aranja fara nicio problema.

Principalul dezavantaj al tratamentului Tresemme Diamante este dat de pretul destul de ridicat, in comparatie cu produsele de supermarket. Mai departe, este posibil sa iti ingreuneze si sa iti ingrase parul, la fel ca orice alt produs ultranutritiv, atunci cand este aplicat in mod exagerat.

Il recomandam insa sa il incerci daca ai un par deteriorat, pentru care nu mai intrevezi o solutie, si caruia doresti sa ii restaurezi aspectul frumos de odinioara.

Gramaj: 180 ml

Alte review-uri ale produselor TRESemme