Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Review pentru Uscător pentru păr Kardashian Beauty

Joi, 10.11.2016
de Eugenia Dinescu

Uscătorul de păr este cu siguranţă nelipsit din kit-ul oricărei femei, însă alegerea lui nu este nici pe departe una uşoară. Acesta trebuie să aibă grijă de sănătatea firelor de păr, să permită controlul temperaturii şi să aibă un design ergonomic, uşor de folosit, totul pentru a păstra sănătatea părului tău în timpul uscării - este exact ceea ce promite uscătorul de păr Kardashian Beauty. Mai mult, acesta generează şi un flux de ioni care contribuie la menţinerea hidratării şi are o putere de 1875 W, pentru o uscare incredibil de rapidă.

Uscătorul de păr este cu siguranţă nelipsit din kit-ul oricărei femei, însă alegerea lui nu este nici pe departe una uşoară. Acesta trebuie să aibă grijă de sănătatea firelor de păr, să permită controlul temperaturii şi să aibă un design ergonomic, uşor de folosit, totul pentru a păstra sănătatea părului tău în timpul uscării - este exact ceea ce promite uscătorul de păr Kardashian Beauty. Mai mult, acesta generează şi un flux de ioni care contribuie la menţinerea hidratării şi are o putere de 1875 W, pentru o uscare incredibil de rapidă.

Cum ti se pare Uscător pentru păr Kardashian Beauty? Voteaza!

5 (1)
Uscător pentru păr Kardashian Beauty

529 ron

Review-ul DIVAHAIR

Putere profesională, design ergonomic, generator de ioni şi posibilitatea de a alege între 6 niveluri diferite de intensitate şi temperatură: sunt atributele care te vor convinge să renunţi la vechiul foehn în favoarea elegantului uscător de păr Kardashian Beauty, accesoriul care îţi poate transformă rutina de uscare a părului într-un blow-out de salon, chiar la tine acasă!

Mod de folosire: 

Conectează-l la o sursă de curent, fixează concentratorul pentru aer sau difuzorul pentru bucle, alege temperatura şi intensitatea dorite şi gata! La fel ca în cazul oricărui tratament termic al părului, se recomandă folosirea unui produs  pentru protecţie termică înainte de expunerea la căldură.

Principalul avantaj al uscătorului de păr Kardashian Beauty îl reprezintă, fără îndoială, puterea comparabilă cu cea a unui uscător de par profesional: 1875 W. Să usuci chiar şi părul lung şi bogat în doar câteva minute nu mai este doar un vis pe care ţi-l imaginezi în dimineţile agitate, ci o realitate. Apasă cu încredere butonul de snooze, deoarece uscătorul de par Kardashian Beauty te ajută să economiseşti timp preţios în timpul uscării părului!

Dacă până acum ai preferat să îţi laşi părul să se usuce natural pentru a-l feri de riscul degradării cauzate de aerul cald, te vei bucură să afli că uscătorul de par Kardashian Beauty îţi oferă 6 trepte de căldură/viteză  din care poţi alege, un avantaj extrem de important dacă preţuieşti sănătatea părului tău. Astfel vei putea adapta cu precizie intensitatea fluxului de aer şi temperatura în funcţie de nevoile specifice părului tău, de gradul de umiditate sau tipul de coafură pe care îţi doreşti să îl realizezi.

Încălzitorul din ceramică şi generatorul de ioni negativi sunt alte două atribute care disting uscătorul de păr Kardashian Beauty de alte produse similare.  Acestea conduc la reducerea porozităţii fibrei capilare şi  contribuie la menţinerea hidratarii firelor de păr în timpul uscării, aşa că vei fi încântată de modul în care părul rămâne mai suplu şi mai mătăsos după uscare. Efectul nu este doar tactil, deoarece vei putea observa impactul netezirii cuticulelor în oglindă:  electrizarea părului se reduce şi părul este uşor de modelat, în timp ce strălucirea naturală a părului este potenţată vizibil!

Nu în ultimul rând, designul ergonomic este un alt atu important al uscătorului Kardashian Beauty. Vei aprecia greutatea redusă şi nivelul înalt de control al mânerului  dacă foloseşti uscătorul doar pentru a-ţi usca părul timp de câteva minute, dar în special dacă îl foloseşti pentru un timp îndelungat  sau eşti un hairstylist profesionist. Uşor şi elegant, uscătorul de par îţi permite să îl foloseşti pentru mult timp fără să amorţeşti sau să îţi creeze disconfort atunci când lucrezi cu secţiuni mai dificile de păr, aflate în spate.

Dezavantajul uscătorului de par Kardashian Beauty îl reprezintă preţul ridicat în comparaţie cu alte produse similare, însă raportul calitate-preţ şi faptul că produsul are un caracter de investiţie sunt câteva argumente importante care să te determine să achiziţionezi uscătorul Kardashian Beauty.

Poţi achiziţiona uscătorul de păr Kardashian Beauty prin magazinul online beautyoneshop.ro, cu 529 de lei.

Cauta un furnizor in zona ta

top 5 divahair.ro

 • vizionate
 • votate
 • discutate
 1. Horoscopul săptămânii 2-8 august: plouă cu vise îndeplinite în cea mai prielnică săptămână a anului (66509 vizite)
 2. Horoscopul săptămânii 9-15 august: Mercur intră în Fecioară în cea mai bulversantă săptămână a verii (51865 vizite)
 3. Horoscopul săptămânii 26 iulie – 1 august: viața zodiilor se transformă într-o telenovelă (47740 vizite)
 4. Horoscopul lunii septembrie: zodiile pășesc într-o lume a armoniei și iubirii odată cu echinocțiul de toamnă (41600 vizite)
 5. Horoscopul dragostei, săptămâna 16-22 august, anunță obstacole mari în relațiile stabile și începutul unor povești frumoase de iubire (41465 vizite)
 1. Tendințe din modă pe care le vrem cu toții dispărute pe vecie (nota 5)
 2. Cum să îl faci pe bărbatul tău să se (re)îndrăgostească nebunește de tine (nota 5)
 3. Fecioara de august versus Fecioara de septembrie: care este diferența dintre ele (nota 4.8)
 4. Colecția de toamnă StarShinerS este aici! (nota 4.8)
 5. 9 semne mai puțin obișnuite care arată că o căsătorie nu este făcută să dureze mult (nota 4.8)
 1. Odată cu venirea toamnei, Elmiplant readuce în atenția publicului gama Vitamin C (0 comentarii)
 2. Horoscopul dragostei, săptămâna 20-26 septembrie: echinocțiul de toamnă vindecă răni profunde și traume vechi (0 comentarii)
 3. Horoscopul săptămânii 20 - 26 septembrie: întunericul se împletește cu lumina în timpul echinocțiului de toamnă (0 comentarii)
 4. Colecția de toamnă de la Ramona Bădescu este acum disponibilă! (0 comentarii)
 5. Horoscop mâine, 20 septembrie: Balanța roșește de la atâtea complimente (0 comentarii)

LIKE si intra in universul divelor!