Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Review pentru Vopsea de par Avon Advance Techniques

Duminică, 11.05.2014
de Andreea Baluteanu

Vopseaua de par Avon Advance Techniques aduce drept inovatie sistemul in trei pasi, care presupune, in afara de aplicarea vopselei, un tratament ante si post colorare. Nuantele rezultate sunt fidele versiunii de pe cutie, rezistente si intense, cu o stralucire aparte.

Vopseaua de par Avon Advance Techniques aduce drept inovatie sistemul in trei pasi, care presupune, in afara de aplicarea vopselei, un tratament ante si post colorare. Nuantele rezultate sunt fidele versiunii de pe cutie, rezistente si intense, cu o stralucire aparte.

Cum ti se pare Vopsea de par Avon Advance Techniques? Voteaza!

1 (1)
Vopsea de par Avon Advance Techniques

18 ron

Review-ul DIVAHAIR

Vopseaua de par Avon Advance Techniques tenteaza cu formula care presupune doi pasi de ingrijire, alaturi de colorarea propriu-zisa. Vopseaua contine amoniac, ceea ce ii confera rezistenta si o putere buna de penetrare a nuantei in firul de par, dar poate afecta si structura si sanatatea acestuia. Tratamentul post colorare este bogat in unt de shea, cu rol in a lasa parul moale, matasos, usor de pieptanat.

Formula cremoasa se aplica usor, iar tratamentele penetreaza usor in structura fibrei capilare, gratie texturii lor consistente. Pachetul de vopsea contine 2 tratamente inainte de colorare, doua tratamente post colorare, crema coloranta propriu zisa, manusi de latex si instructiuni de folosire.

Mod de folosire: aplica initial tratamentul inainte de vopsire, pentru a pregati firul de par sa inglobeze in mod uniform vopseaua. Foloseste crema coloranta conform instructiunilor primite, lasa sa actioneze, apoi clateste parul si apeleaza la tratamentul post vopsire.

Cel mai important avantaj al vopselei de par Avon Advance Techniques este redat de inovatia tratamentului in trei pasi, care pastreaza sanatatea parului si il lasa mai moale si mai matasos. Intr-adevar, primul pas, care consta in aplicarea unui tratament inainte de vopsire, va lasa parul mai ingrijit, pregatit sa absoarba in mod corespunzator culoarea. Nuantele sunt destul de fidele cu varianta propusa pe ambalaj, bogate si profunde. Intensitatea si rezistenta lor te vor atrage, iar acoperirea firelor de par albe este multumitoare. Pretul mediu si prezenta ofertelor promovate de Avon sunt alti factori care te pot cuceri.

Principalul dezavantaj al vopselei de par Avon Advance Techniques este reprezentat de compozitia care contine amoniac, putand perturba sanatatea si integritatea fibrei capilare.

Luand insa in calcul atuurile prezentate: formula care presupune o ingrijire in trei pasi, culorile bogate, profunde si rezistente, alaturi de fidelitatea nuantelor si acoperirea firelor de par albe, iti recomandam vopseaua Avon Advance Techniques.

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoie de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!