Care este cea mai buna cacao pentru prajituri?

întreabă Valentina
21:11, 26.05.2011

5 răspunsuri

mihaela
(10:33. 15.09.2013)

dupa parerea mea, nu exista cacao mai buna si mai aromata decat Schmidt, din Germania. e intr-adevar scumpa, dar merita banii, ca nu trebuie sa folosesti mult.

Marian
(18:34. 19.08.2013)

Simplu! Foloseste pudra de ROSCOVA. Este si mai sanatoasa si mai ieftena. Atentie la zahar, roscova avand dulceata ei.

manuela
(00:10. 20.07.2011)

eu iti recomand cacaoa de la alka,eu sunt foarte multumita culoare inchisa si gust de ciocolata

Rodica Ungureanu
(10:54. 09.06.2011)

Eu o folosesc pe cea de la Dr.Oetker cu continut mai mare se cacao, si sunt foarte multumita.
Mult succes

Florina
(10:46. 27.05.2011)

Personal, iti recomand cacaoa olandeza, deoarece coloreaza foarte bine prajiturile si le da un gust delicios. In plus, are o aroma aparte. Pastreaz-o la rece, in borcane inchise etans, pentru a nu se forma cocoloase.

Răspunde și tu

Va rugam sa completati campurile necesare.

    Tu ce ai răspunde?

    Bucatarie

    fructul de lime se poate da prin storcatorul cu melc cu tot cu goaja

    ungureanu | 16.09.2017

    nu contine diferite chimicale ce dauneaza organismului

    Bucatarie

    Ciorba de perisoare cu vin?

    Robert | 22.01.2015

    Bucatarie

    Retete prajituri de post?

    Camelia | 21.11.2011

    Ne găsești pe