5 răspunsuri
dupa parerea mea, nu exista cacao mai buna si mai aromata decat Schmidt, din Germania. e intr-adevar scumpa, dar merita banii, ca nu trebuie sa folosesti mult.
Simplu! Foloseste pudra de ROSCOVA. Este si mai sanatoasa si mai ieftena. Atentie la zahar, roscova avand dulceata ei.
eu iti recomand cacaoa de la alka,eu sunt foarte multumita culoare inchisa si gust de ciocolata
Eu o folosesc pe cea de la Dr.Oetker cu continut mai mare se cacao, si sunt foarte multumita.
Mult succes
Personal, iti recomand cacaoa olandeza, deoarece coloreaza foarte bine prajiturile si le da un gust delicios. In plus, are o aroma aparte. Pastreaz-o la rece, in borcane inchise etans, pentru a nu se forma cocoloase.
Răspunde și tu
Tu ce ai răspunde?
fructul de lime se poate da prin storcatorul cu melc cu tot cu goaja
ungureanu | 16.09.2017nu contine diferite chimicale ce dauneaza organismului
- vezi 0 raspunsuri
- raspunde
- vezi 0 raspunsuri
- raspunde
- vezi 1 raspuns
- raspunde
- vezi 1 raspuns
- raspunde