Care este cea mai buna cacao pentru prajituri?

21:11, 26.05.2011
întreabă Valentina

Răspunsuri

mihaela
(10:33. 15.09.2013)

dupa parerea mea, nu exista cacao mai buna si mai aromata decat Schmidt, din Germania. e intr-adevar scumpa, dar merita banii, ca nu trebuie sa folosesti mult.

Marian
(18:34. 19.08.2013)

Simplu! Foloseste pudra de ROSCOVA. Este si mai sanatoasa si mai ieftena. Atentie la zahar, roscova avand dulceata ei.

manuela
(00:10. 20.07.2011)

eu iti recomand cacaoa de la alka,eu sunt foarte multumita culoare inchisa si gust de ciocolata

Rodica Ungureanu
(10:54. 09.06.2011)

Eu o folosesc pe cea de la Dr.Oetker cu continut mai mare se cacao, si sunt foarte multumita.
Mult succes

Florina
(10:46. 27.05.2011)

Personal, iti recomand cacaoa olandeza, deoarece coloreaza foarte bine prajiturile si le da un gust delicios. In plus, are o aroma aparte. Pastreaz-o la rece, in borcane inchise etans, pentru a nu se forma cocoloase.

Răspunde și tu

Va rugam sa completati campurile necesare.

    Tu ce ai răspunde?

    fructul de lime se poate da prin storcatorul cu melc cu tot cu goaja

    ungureanu - 16.09.2017

    nu contine diferite chimicale ce dauneaza organismului

    Va rugam sa completati campurile necesare.

      Ciorba de perisoare cu vin?

      Robert - 22.01.2015

      Va rugam sa completati campurile necesare.

        Retete prajituri de post?

        Camelia - 21.11.2011

        Bucatarie
        in acest moment sunt 1 raspuns
        raspunde
        Va rugam sa completati campurile necesare.

          Va rugam sa completati campurile necesare.