Cum fac ca ciorba de burta sa nu mai aiba miros specific?

12:16, 24.05.2011
întreabă Evelina

Răspunsuri

camy
(15:26. 24.02.2012)

pt ca ciorba sa iasa gustoasa fara un miros specific lasa burta de seara pana dimineata in apa cu otet(100ml otet/1l apa)apoi spal-o bine pana nu mai miroase a otet si pune-o la fiert impreuna cu ceapa,morcov intreg si oase de vita

Rodica Ungureanu
(10:45. 09.06.2011)

Nu mai folosesti burta romaneasca deoarece aceasta e mai naturala , cu gust si miros mai intens si trebuie mai bine spalata si curatata sau curato foarte bine si tine-o cam 15-20 min intr-o solutie compusa din apa,otet si bicarbonat de sodiu (foloseste pe cea SUA sau cea prefiarta).
Spor la treba

Andrada
(12:32. 24.05.2011)

Spala burta in mai multe ape, dupa care indeparteaza mirosul cu sare si feliute de ceapa. Dupa ce ai frecat burta cu sare si ceapa, clateste-o bine si las-o timp de o noapte in apa rece cu bicarbonat de sodiu alimentar.

Răspunde și tu

Va rugam sa completati campurile necesare.

    Tu ce ai răspunde?

    fructul de lime se poate da prin storcatorul cu melc cu tot cu goaja

    ungureanu - 16.09.2017

    nu contine diferite chimicale ce dauneaza organismului

    Va rugam sa completati campurile necesare.

      Ciorba de perisoare cu vin?

      Robert - 22.01.2015

      Va rugam sa completati campurile necesare.

        Retete prajituri de post?

        Camelia - 21.11.2011

        Bucatarie
        in acest moment sunt 1 raspuns
        raspunde
        Va rugam sa completati campurile necesare.

          Va rugam sa completati campurile necesare.