3 răspunsuri
pt ca ciorba sa iasa gustoasa fara un miros specific lasa burta de seara pana dimineata in apa cu otet(100ml otet/1l apa)apoi spal-o bine pana nu mai miroase a otet si pune-o la fiert impreuna cu ceapa,morcov intreg si oase de vita
Nu mai folosesti burta romaneasca deoarece aceasta e mai naturala , cu gust si miros mai intens si trebuie mai bine spalata si curatata sau curato foarte bine si tine-o cam 15-20 min intr-o solutie compusa din apa,otet si bicarbonat de sodiu (foloseste pe cea SUA sau cea prefiarta).
Spor la treba
Spala burta in mai multe ape, dupa care indeparteaza mirosul cu sare si feliute de ceapa. Dupa ce ai frecat burta cu sare si ceapa, clateste-o bine si las-o timp de o noapte in apa rece cu bicarbonat de sodiu alimentar.
Răspunde și tu
Tu ce ai răspunde?
fructul de lime se poate da prin storcatorul cu melc cu tot cu goaja
ungureanu | 16.09.2017nu contine diferite chimicale ce dauneaza organismului
- vezi 0 raspunsuri
- raspunde
- vezi 0 raspunsuri
- raspunde
- vezi 1 raspuns
- raspunde
- vezi 1 raspuns
- raspunde