3 răspunsuri
eu can prepar un aluat intodeauna imi iese foarte fraged incearca si nu vei regreta .Ptru pizza .se pune faina jumatate de kg oligurita de drojdie o dizolvi intro cana de lapte caldut se pune un ou sare un varf de lingurita de zahar putin ulei si putin otet cam o lingurita il framanti si il lasi la crescut . Dupa aceea rupi din din coca si o intinzi in tava si adaugi ingrendientele si cam atat .ACEST ALUAT ESTE FOARTE FRAGED NU VEI REGRETA ITI GARANTEZ SI PE MINE MA INVATAT CINEVA STIUTOR IN PREPARAREA RETETELOR CULINARE SPOR LA TREBA VERONICA
Aluat fraged simplu (pentru placinta cu branza, placinta cu mere, saleuri, cornulete, foi de cremsnit)
Ingrediente: 340 g. faina (foarte exact), 250g.margarina,
100 g. apa in care se introduce 1 lingura otet.
Mod de preparare: Se framanta bine toate ingredientele. Se lasa la rece cateva ore - eventual de pe-o zi pe alta. Se foloseste in scopul dorit.
Succes!
Daca vrei ca aluatul sa fie proaspat si fraged trebuie sa tii cont de cateva lucruri: ingredientele pe care le folosesti trebuie sa aiba aceeasi temperatura, untul sa fie proaspat, foloseste doar galbenusurile de la ou, dupa ce termini de framantat, lasa aluatul sa se odihneasca la rece in jur de 30 de minute.
Răspunde și tu
Tu ce ai răspunde?
fructul de lime se poate da prin storcatorul cu melc cu tot cu goaja
ungureanu | 16.09.2017nu contine diferite chimicale ce dauneaza organismului
- vezi 0 raspunsuri
- raspunde
- vezi 0 raspunsuri
- raspunde
- vezi 1 raspuns
- raspunde
- vezi 1 raspuns
- raspunde