5 răspunsuri
nu inteleg care este diferenta intre un blat in care trebuie ulei si in altul in care nu trebuie.
Blatul ideal pentru orice tort o sa iasa dupa urmatoarea reteta care se foloseste in toate cofetariile :
330g albus ( aprox 8-9 albusuri )
300g zahar
3g sare
Aceste 3 ingrediente se amesteca si se spumeaza cu mixerul pana devine o spuma.
Apoi in galbenusurile care raman de la oua punem :
25g ulei
5g bicarbonat stins cu 5g de otet
Apoi punem toate acestea in albusul spumat dupa care punem 450g faina pt blat alb,pt blat negru punem 430g faina cu 20g cacao.
In final amestecam totul,punem in tava si bagam la cuptor.
Timp : 20 min
Grade : 180
O sa iti iasa blatul perfect ! Sper sa reusesti :)
12 oua 500 g faina 500 g zahar esenta portocale rom vanilie un praf de copt
toate retetele sunt reusite,depinde de gusturi.dupa parerea mea ,poti incerca si asa:
6 oua,8 linguri de zahar,8 linguri de faina,2 linguri de apa rece,2 linguri de ulei,praf de copt ,arome.bati albusurile spuma tare,incorporezi treptat zaharul,adaugi apa,uleiul,praful de copt,aromele,faina(in ordinea asta).tapetezi forma si il coci .pofta buna si bafta!
6 oua; 250 gr zahar;300 gr faina;10 linguri apa;1 praf de copt
se freaca galbenusurile cu zahar adaugand din cand in cand cate o lingura de apa pana se obtine o crema
se amesteca faina cu praful de copt si se adauga putin cate putin in amestecul de galbenusuri
Albusurile se bat spuma si se adauga la amestec.
se pune compozitia in forma si se coace la foc potrivit
timp de 40 min
Răspunde și tu
Tu ce ai răspunde?
fructul de lime se poate da prin storcatorul cu melc cu tot cu goaja
ungureanu | 16.09.2017nu contine diferite chimicale ce dauneaza organismului
- vezi 0 raspunsuri
- raspunde
- vezi 0 raspunsuri
- raspunde
- vezi 1 raspuns
- raspunde
- vezi 1 raspuns
- raspunde