de ce trebuie dat in clocot borsul inainte de a-l adauga in ciorba?eu il pun direct de la frigider si nu vad nici o diferenta.

18:05, 11.02.2012
întreabă andreea

Răspunsuri

CC
(13:36. 12.12.2014)

Borsul nu trebuie fiert. Prin fierbere se distrug toate vitaminele pe care le contine.

Corny
(12:14. 26.10.2013)

Borsul se da in fiert deoarece i se taie taria si nu-ti mai vine din stomac acidul de la bors

Jean
(17:09. 28.05.2012)

Daca ai gusta borsul inainte si dupa fierbere ai vedea diferenta !

Iuliana
(14:31. 13.02.2012)

Si eu gatesc borsul fara sa il dau in clocot si imi iese foarte bun. Fiecare gospodina are secretele ei culinare si de aceea nu trebuie sa iti faci griji daca modul in care prepari tu mancarea nu este asemanator altor gospodine.

Răspunde și tu

Va rugam sa completati campurile necesare.

    Tu ce ai răspunde?

    fructul de lime se poate da prin storcatorul cu melc cu tot cu goaja

    ungureanu - 16.09.2017

    nu contine diferite chimicale ce dauneaza organismului

    Va rugam sa completati campurile necesare.

      Ciorba de perisoare cu vin?

      Robert - 22.01.2015

      Va rugam sa completati campurile necesare.

        Retete prajituri de post?

        Camelia - 21.11.2011

        Bucatarie
        in acest moment sunt 1 raspuns
        raspunde
        Va rugam sa completati campurile necesare.

          Va rugam sa completati campurile necesare.