Folositi zahar brun pentru prepararea deserturilor?

întreabă Nadia
13:08, 19.03.2013

2 răspunsuri

Loredana
(15:48. 23.04.2013)

E mai scump zaharul brun, dar eu sincer il prefer, mai ales de cand am inceput sa am un stil de viata sanatos. Si chiar e mai aromat, cel putin asa pare la cafeaua de dimineata:P

Nora
(19:58. 07.04.2013)

Buna Nadia,
Eu folosesc si zahar brun la prepararea deserturilor. Din cate am inteles este si mai sanatos decat cel alb. Este mai putin prelucrat si rafinat decat zaharul alb. insa si de 2 ori mai scump:)

Răspunde și tu

Va rugam sa completati campurile necesare.

    Tu ce ai răspunde?

    Bucatarie

    fructul de lime se poate da prin storcatorul cu melc cu tot cu goaja

    ungureanu | 16.09.2017

    nu contine diferite chimicale ce dauneaza organismului

    Bucatarie

    Ciorba de perisoare cu vin?

    Robert | 22.01.2015

    Bucatarie

    Retete prajituri de post?

    Camelia | 21.11.2011

    Ne găsești pe