Folositi zahar brun pentru prepararea deserturilor?

13:08, 19.03.2013
întreabă Nadia

Răspunsuri

Loredana
(15:48. 23.04.2013)

E mai scump zaharul brun, dar eu sincer il prefer, mai ales de cand am inceput sa am un stil de viata sanatos. Si chiar e mai aromat, cel putin asa pare la cafeaua de dimineata:P

Nora
(19:58. 07.04.2013)

Buna Nadia,
Eu folosesc si zahar brun la prepararea deserturilor. Din cate am inteles este si mai sanatos decat cel alb. Este mai putin prelucrat si rafinat decat zaharul alb. insa si de 2 ori mai scump:)

Răspunde și tu

Va rugam sa completati campurile necesare.

    Tu ce ai răspunde?

    fructul de lime se poate da prin storcatorul cu melc cu tot cu goaja

    ungureanu - 16.09.2017

    nu contine diferite chimicale ce dauneaza organismului

    Va rugam sa completati campurile necesare.

      Ciorba de perisoare cu vin?

      Robert - 22.01.2015

      Va rugam sa completati campurile necesare.

        Retete prajituri de post?

        Camelia - 21.11.2011

        Bucatarie
        in acest moment sunt 1 raspuns
        raspunde
        Va rugam sa completati campurile necesare.

          Va rugam sa completati campurile necesare.