Buna Ziua. Mai are vreo sansa relatia?

15:51, 11.03.2013
întreabă Alin

Răspunsuri

ROXANA
(15:58. 14.03.2013)

Buna.Eu te sfatuiesc sa vorbesti cu ea pt.k e ft. importanta comunicarea intr-o relatie..Puteti adauga in relatia voastra sentimentala niste ,,jucarii" sau sa faceti dragoste intr-un alt mod de cum ati facut-o pana acum,sa o surprinzi cu ceva,sa o faceti in locuri noi.
Poti incepe prin a-i pregati o baie fierbinte,cu sare si ulei.dupa care sa ii faci un masaj,deschide-ti o cutie de bomboane de ciocolata care sunt puternice afrodisiace,vizionati un film de ce nu mai... piperat:d poate ii face pofta :D Pana la urma acestea sunt chestii perfect normale pt.o relatie care nu crede k subiectul asta ar trebui sa fie TABU. La baza unei relatii frumoase de lunga durata sta diversitatea! Monotonia poate interveni in acel moment cand 2 pers.fac aceleasi chestii zilnic; cine ne poate ajuta?NOI.DOAR NOI,facand lucruri;incepand de la lucruri simple pana la lucruri extravagante la care poate nu visam,trebuie sa ne lasam frau liber imaginatiei !

Alin
(14:16. 12.03.2013)

Tocmai ca am incercat asta...si tot nu sa rezolvat. Sincer chiar as avea nevoie de ajutor. Am vb cu un prieten si el zice ca sa cam incheiat..degeaba ne mai chinuim :(.

Corina
(01:40. 12.03.2013)

nu e ok o relatie deschisa. se duce totul la naiba
incercati voi 2 sa va condimentati viata sexuala....joculete, fantezii etc
doar va cunoasteti bine

Răspunde și tu

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Tu ce ai răspunde?

  Ma voi marita cu fata ce iubesc?

  Liudmila - 11.06.2018

  Daca o sa am o familie Cu aceasta femeie.

  Va rugam sa completati campurile necesare.

   Va rugam sa completati campurile necesare.

    Va rugam sa completati campurile necesare.

     Va rugam sa completati campurile necesare.