cum pot sa-l recuceresc din nou pe prietenul meu fiind la departare?

08:47, 18.04.2012
întreabă persik

Răspunsuri

madalina
(00:00. 28.05.2012)

si eu trec prin aceeasi situatie...imi doresc din tot sufletul sa ma impac cu fostul meu iubit si i-am spus si lui asta, dar din pacate are iubita, insa mi-a dat sanse...numai daca eu ma voi schimba si nu voi mai face greselile pe care le-am facut atunci cand eram impreuna! deci sfatul meu ar fi sa te intalnesti cu el, sa vorbiti deschis, si sa-i explici ceea ce simti, ca inca mai tii la el...nu stiu...k iti este dor de tot ceea ce a-ti trait impreuna...asa am facut si eu...si incearca sa ii demonstrezi k esti alta pers si ca il iubesti...SUCCES!

elena
(00:48. 19.04.2012)

ar trebui sa sti totul despre caracteristicile zodiei lui si sa intelegi de fapt cum e personalitatea lui si ai sa vezi ca ai sa-l regasesti in cuvintele descrise apoi sa te gandsti bine in ce situatii greseai , sa sti ceea ce-i place sa faca si sa incerci sa-i fi pe plac. nu va fi usor dar ce nu facem sa-l avem din nou aproape . Faptu k v-ati despartit inseamna k nu mai erati de aceeleasi pareri deci unu din voi trebuie sa se schimbe si aceea ai fi tu,

Marta
(13:44. 18.04.2012)

Cred ca mai degraba ar trebui sa te obisnuiesti cu ideea ca relatia s-a terminat si e mai bine ca fiecare sa isi vada de drum. Daca doar tu iti doresti sa va impacati, este inutil orice efort.

Răspunde și tu

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Tu ce ai răspunde?

  Ma voi marita cu fata ce iubesc?

  Liudmila - 11.06.2018

  Daca o sa am o familie Cu aceasta femeie.

  Va rugam sa completati campurile necesare.

   Va rugam sa completati campurile necesare.

    Va rugam sa completati campurile necesare.

     Va rugam sa completati campurile necesare.