Mi-e rusine sa fac sex, pentru ca sunt plinuta! Ce sa fac?

17:22, 18.08.2011
întreabă Bianca

Răspunsuri

Ana
(11:48. 18.04.2014)

Buna! Am si eu o problema, am o relatie d un an si vreau să fac dragoste cu iubitul meu dar imi esti foare rusine pt k sunt plinuta si nu m.am dezbracat niciodata in fata nimanui, ce sa fak cu toate k suntem de un an impreuna mie imi esti foarte rusine! Eu de fel sunt f rusinoasa ma gandesk k se va uita la cum arat si etc! Ce fak??

critov flori
(20:47. 29.09.2011)

BUNA!Probabil la aceasta ora raspunsul meu e destul de tardiv...si lucrurile s-au intamplat deja...totusi, pentru viitor....uita-te in ochii lui..daca acolo gasesti luminita aceea care-ti spune tie, ca el te place asa cum esti...fa-o, oricum!Daca nu gasesti aceea luminita, dar tie-ti place tipul...fa-o!Oricum, mai devreme sau mai tarziu il vei pierde...asa ca va fi un punct ochit pentru tine..o experienta de viata...poate cine stie, vei descoperi ca nu toti cei care arata bine sant si buni la pat...sau poate el va descoperi in felul tau de a face dragoste ceva uluitor...si-l vei castiga pentru mult timp..sau pentru totdeauna...Un singur lucru sa tii minte....el te vede asa cum te simti tu!

Georgiana
(19:01. 22.08.2011)

Draga mea dak el te-a ales fi sigura k a vz kt de plinutza esti si cand te-a ales te-a ales ptr k te place asa cum esti nu il inereseaza k ai kteva kilograme in plus dar dak totusi iti este ff rusine fa dragoste cu el pe intuneric sau pe o lumina cat mai difuzi si nu se vor mai vedea asa de bine kilogramele in plus sau la lumina lumanarilor va fi si romantik sau la lumina unei lampe:P:P sper k te-am ajutat

Iolanda
(13:22. 19.08.2011)

Draga mea, daca iubitul tau tine la tine, sunt sigura ca o face nu doar pentru cum arati, ci si pentru calitatile morale pe care le ai. De aceea, cel mai bine ar fi sa fii sincera cu el si sa ii vorbesti despre aceasta temere a ta. In plus, te asigur ca daca ezista atractie fizica si sentimente, kilogramele in plus sunt ca si invizibile, mai ales in astfel de momente intime.

Răspunde și tu

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Tu ce ai răspunde?

  E vreo femeie din zona Galati care isi doreste sa fie mangaiata si sarutata in toate zonele unde ii face placere?

  bazil - 21.12.2017

  Ador sa ofer momente de tandrete si placere unei femei care stie sa primeasca...

  Va rugam sa completati campurile necesare.

   Va rugam sa completati campurile necesare.

    vreau sex cu femei multe

    romeo - 29.11.2014

    Va rugam sa completati campurile necesare.

     Va rugam sa completati campurile necesare.