sint casatorita ne iubim reciproc ff.mult dar cand sa facem dragoste i i moare cand tr.sa o introduca sint eu vinovata ?se intampla cam des probl;asta ce sa facem sa fie ok.?

12:39, 09.11.2011
întreabă mary

Răspunsuri

valentyno
(13:28. 07.01.2012)

conteaza si potitia in care o faceti , de exemplu eu sunt mai atras si excitat de o femeie atunci cand sta in anumite poziti mai provocatoare si atunci preiau eu controlul, am observat la mn ca daca femeia e deasupra mea nu am o erectie asa de buna , lasal mai mult pe el sa conduca , el sa fie in picioare , atunci are o erectie mai buna , incercati sper sa reusiti bafta multa .

dodo
(13:05. 27.11.2011)

nu esti tu de vina cu nimic si nici nu e din cauza ca are pe alta! toate astea se pot intampla cand el se inhiba foarte tare,el trebuie sa se controleze si sa se relaxeze.

XXXXX
(17:23. 15.11.2011)

OARE ?DE CE ?PT CA ARE PE ALTA .

Nina
(14:19. 11.11.2011)

Poate iubitul tau nu se excita suficient sau poate este foarte stresat si obosit si din aceste motive are probleme cu erectia. Nu este cazul sa te invinovatesti, ci sa cauti solutii. Apeleaza la aromaterapie, masaj relaxant, ai grija ca alimentatia iubitului tau sa fie una sanatoasa si echilibrata, iesiti la alergat impreuna - deoarece sportul creste performantele sexuale. Daca problema persista, lasati prejudecatile deoparte si mergeti la medic, poate fi vorba despre o problema medicala serioasa.

Răspunde și tu

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Tu ce ai răspunde?

  E vreo femeie din zona Galati care isi doreste sa fie mangaiata si sarutata in toate zonele unde ii face placere?

  bazil - 21.12.2017

  Ador sa ofer momente de tandrete si placere unei femei care stie sa primeasca...

  Va rugam sa completati campurile necesare.

   Va rugam sa completati campurile necesare.

    vreau sex cu femei multe

    romeo - 29.11.2014

    Va rugam sa completati campurile necesare.

     Va rugam sa completati campurile necesare.