cum fac sa ma vopsesc un blond auriu dupa ce am folosit un acaju

15:44, 29.10.2011
întreabă stanciu emilia

Răspunsuri

anca
(11:39. 01.11.2011)

buna, sfatul meu este sa iti faci un decapaj la coafor, si
in functie de culoarea parului, care o sa fie inegala, banuiesc ca la varfuri o sa ai o nuanta mai inchisa, iar la radacini cu cateva nuante mai deschisa (parul natural se deschide mai tare) sa folosesti la radacina oxidant de 6%, si pe varfuri de 9% (12% e prea tare si mai ales daca nu vrei un blond foarte deschis nu are rost).... eu am fost bruneta 12 ani si acum sunt blond auriu.... dar asa am procedat pana am reusit sa uniformizez nuanta parului, am folosit oxidant de putere mai mica la radacina si pe lungime de putere mai mare sa il deschida si apoi ca sa il deschid mai tare am folosit 9% pe tot parul, iar acuma folosesc la radacina de 9%, pe lungimi nu mai e nevoie decat o data la sase luni pentru a reda stralucire culorii, si am aflat de la coafeza mea ca atunci pot sa folosesc vopsea fara amoniac, ca sa nu stric si mai tare parul. Mult succes si rabdare!!

nitas_elena
(21:50. 30.10.2011)

buna,ai doua optiuni.1) iti faci un decapaj usor,care trebuie facut numai la salon,acasa nu o sa-ti iasa ,sau 2) iti iei vopseaua blond auriu si pui oxidant de 12 vol si te poti face singura acasa ,respectand ce scrie in prospectul din cutie.P.S daca pui ox.de 12 vol.,nu mai pui ox.care il are vopseaua.

elena
(21:24. 30.10.2011)

buna,sunt elena,mai intai de toate trebuie sa-ti faci un decapaj usor,nu-ti recomand sa-l faci singura,trebuie sa il faci la salon la un profesionist sau sa-ti cumperi vopseaua pe care o vrei si sa-i pui oxidant de 12 volume.succes

Răspunde și tu

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Tu ce ai răspunde?

  Va rugam sa completati campurile necesare.

   Ce sa fac daca parul meu se deterioreaza chiar daca il tund?

   Ioana - 31.08.2017

   Dupa maxim 3 sapt de cand il tund,se deterioreaza din nou.

   Va rugam sa completati campurile necesare.

    de ce nu mi se deschide contul l

    stancu anisoara - 21.11.2015

    Va rugam sa completati campurile necesare.

     Va rugam sa completati campurile necesare.