buna ma numesc adrian de 4 luni ma confrunt cu o durere a piciorului sting toti i=mi spun ca pleaca de la coloana am schimbat citeva tratamente am facut fizio terapie si nu mai stiu ce sa fac

14:27, 27.07.2014
întreabă adrian

Răspunsuri

Ileana
(08:49. 15.09.2014)

Adrian ,ai grija o durere care nu-ti trece cu calmante si durerea tot apare poate fi o pb. serioasa cel mai bine e sa mergi la doctor mai ales ca singur spui "" stiu ca trebuie sa fac RMN"" ,sanatatea nu trebuie neglijata pentru ca daca nu dai acum bani sa o rezolvi mai tirziu poate fi grav si cu mai multi bani....Gindeste-te ce-si doreste un om cind il intrebi ce vrea.....bani? ,nu nicidecum el vrea sanatate ..asta este prioritatea nr. 1.Sanatate si numai bine.

cristea
(03:18. 28.08.2014)

buna adrian....am citit mesajul tau si i-ti inteleg disperarea...eu i-ti pot da o reteta cu ceai de ghimbir...la o cana pui o lingurita rasa sau una si jumatate ...o felie de lamaie ..si o pui in apa fiarta in clocot ...apoi o acoperi si o lasi 10 min...daca vrei poti sa ii pui o lingurita de miere ..este un pic picant...si bei 3 cani pe zi ....eu am baut sim-am simtit bine si poti sa te ungi cu alifie pentru dureri reumatice.....eu i-ti doresc insanatosire si sper sa te lase durerea.....pa !!

Răspunde și tu

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Tu ce ai răspunde?

  De ce ma simt tristă?

  Simona - 30.07.2020

  Va rugam sa completati campurile necesare.

   femeile cu un singur ovar intra mai repede la menopauza ?

   Crina - 09.04.2018

   m am operat la 41 de ani de fibrom unde mi au scos fibromul si un ovar mi a...

   Va rugam sa completati campurile necesare.

    Va rugam sa completati campurile necesare.

     Va rugam sa completati campurile necesare.