ce sa fac cand mi se sfarama aluatul?

14:34, 01.12.2013
întreabă roxi

Răspunsuri

Iuliana
(18:14. 04.12.2013)

Din cate stiu eu, trebuie sa mai adaugi putin lichid (apa, lapte sau chiar unt topit si margarina tartinabila; depinde pentru ce il prepari). Daca ti se sfarama dupa ce ai copt prajitura, atunci inseamna ca trebuia un strat mai gros pentru ea. Nu trebuie sa exagerezi nici cu lichidul, nici cu faina.

Răspunde și tu

Va rugam sa completati campurile necesare.

    Tu ce ai răspunde?

    Tot incerc sa gasesc o dieta usoara, dar si ok pt sanatate. Ce stiti de dieta cu proteine?

    Anianna - 24.10.2017

    De ceva vreme ma tot gandesc la dieta, dar sincer imi e cam frica sa ma apuc....

    Va rugam sa completati campurile necesare.

      Va rugam sa completati campurile necesare.

        ce va ajuta sainii sa creasca ?

        Margarita - 08.05.2015

        Va rugam sa completati campurile necesare.

          Regimuri alimentare
          in acest moment sunt 0 raspunsuri
          raspunde
          Va rugam sa completati campurile necesare.