ce sa fac cand mi se sfarama aluatul?

întreabă roxi
14:34, 01.12.2013

1 răspuns

Iuliana
(18:14. 04.12.2013)

Din cate stiu eu, trebuie sa mai adaugi putin lichid (apa, lapte sau chiar unt topit si margarina tartinabila; depinde pentru ce il prepari). Daca ti se sfarama dupa ce ai copt prajitura, atunci inseamna ca trebuia un strat mai gros pentru ea. Nu trebuie sa exagerezi nici cu lichidul, nici cu faina.

Răspunde și tu

Va rugam sa completati campurile necesare.

    Tu ce ai răspunde?

    Silueta

    Tot incerc sa gasesc o dieta usoara, dar si ok pt sanatate. Ce stiti de dieta cu proteine?

    Anianna | 24.10.2017

    De ceva vreme ma tot gandesc la dieta, dar sincer imi e cam frica sa ma apuc. ...

    Silueta

    ce va ajuta sainii sa creasca ?

    Margarita | 08.05.2015

    Regimuri alimentare

    Ce trebuie sa manance un pacient cu boala constipatiei?

    Gavrila Ionut | 25.10.2014

    Ne găsești pe