Exista un nutritionist care sa-mi faca un program de slabit pe zile am 85 de kg si creau sa ajung la 60 de kg.

10:35, 20.04.2012
întreabă Anya

Răspunsuri

jeni
(14:28. 13.05.2012)

am facut fel si fel de gure de slabit .si la vrsta mea 20 de ani nu am azuns la nici o rezolvare ma refugiez singure ma pun lacolt si ma rog sa nu mi traiesc sa ma chinui asa si nu mai ma gandesc sa mai mnc. dar vez pana si sotul tau sa te bajocoreasca si sa ai senzatia ca te evita dar ?ce sa fac? nu ma ajuta nimeni merg cu dumnezeu an ainte.daca sunt omeni cu suflet bun ajutatima va rog frumos va multumesc din imima dumnezeu sa va dea sanatate.

ute
(18:12. 20.04.2012)

bea 2 l de apa pe zi frecventeaza o sala de fitness de 2 3 ori pe sapt mananci inainte de a merge la sala dupa doar apa la mine a dat rezultate foarte bune

Mada
(11:53. 20.04.2012)

Draga mea, stiu cat e de greu sa fii mai plinut, am trecut si eu prin asta. Dar sa stii ca tratamentul medicamentos nu este de ajuns. Daca nu faci sport si daca nu mananci sanatos, kilogramele se vor incapatana sa ramana. Asadar, cel mai bun program pe care il poti urma si care da rezultate fara sa te afecteze mai tarziu, este cel format din dieta alimentara bazata pe fructe, legume, lactate, carne slaba, fara prajeli, fara dulciuri si fainoase; program de sport efectuat zilnic si odihna de macar 7 ore pe noapte. Eu am urmat programul asta si am slabit 14 kilograme fara sa imi dau seama. Trebuie sa ai rabdare si sa fii pozitiva.

Răspunde și tu

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Tu ce ai răspunde?

  Va rugam sa completati campurile necesare.

   cum slabesc

   adriana - 22.05.2014

   Cure de slabire
   in acest moment sunt 0 raspunsuri
   raspunde
   Va rugam sa completati campurile necesare.

    Va rugam sa completati campurile necesare.

     Va rugam sa completati campurile necesare.