A murit Kirstie Alley! Actrița a pierdut lupta cu o boală cruntă la 71 de ani

A murit Kirstie Alley! Actrița a pierdut lupta cu o boală cruntă la 71 de ani

Alida Enache

Hollywood-ul îmbracă, din nou, haine cernite. Actrița premiată cu Emmy, Kirstie Alley, a murit ieri, 5 decembrie, după o cruntă luptă cu o boală teribilă, cancerul. Trista veste a fost transmisă de către cei doi copii ai ei.

După ce s-a luptat din greu cu o boală cruntă, cancerul, pe care l-a descoperit de curând, Kirstie Alley a plecat, într-un final, într-o altă lume. Actrița premiată cu Emmy și recunoscută pentru prestațiile sale uimitoare din "Cheers" și "Look Who’s Talking" a murit la 71 de ani. Cei doi copii ai ei, William „True” Stevenson și Lillie Price Stevenson, au fost cei care au împărtășit trista veste printr-o declarație pe conturile de socializare ale vedetei.

„Tuturor prietenilor noștri, de pretutindeni din întreaga lume… Suntem triști să vă informăm că mama noastră incredibilă, feroce și iubitoare a murit după o luptă cu cancerul, descoperit de curând. A fost înconjurată de familia apropiată și a luptat cu multă putere, lăsându-ne cu certitudinea bucuriei ei nesfârșite de a trăi și de orice aventuri care o așteaptă.

Pe cât de emblematică a fost pe ecran, a fost o mamă și o bunică și mai uimitoare. Suntem recunoscători echipei incredibile de medici și asistente de la Moffitt Cancer Center pentru îngrijirea acordată. Bucuria și pasiunea mamei noastre pentru viață, pentru copiii, nepoții și numeroasele ei animale, ca să nu mai vorbim de bucuria ei eternă de a crea, au fost de neegalat și ne lasă inspirați să ne trăim viața la maxim, așa cum a făcut-o și ea.

Vă mulțumim pentru dragostea și rugăciunile voastre și vă rugăm să ne respectați intimitatea în aceste momente dificile.”, se arată în comunicat.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @_our_2000

Imediat după ce s-a aflat teribila știre, mai multe celebrități și-au exprimat regretul și condoleanțele în secțiunea de comentarii a postării. Fostul soț al actriței, actorul Parker Stevenson, a declarat că:

„Sunt atât de recunoscător pentru anii petrecuți împreună și pentru cei doi copii incredibil de frumoși și acum nepoți pe care îi avem. Ne vei lipsi”.

De asemenea, John Travolta, bunul prieten al artistei și fost coleg de platou, a adus un omagiu în mediul online.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Party.pl (@party.pl)

„Kirstie a fost una dintre cele mai speciale persoane pe care le-am cunoscut vreodată. Te iubesc Kirstie. Știu că ne vom revedea”, a menționat el.

"Întotdeauna am crezut că doliul pentru o figură publică este o chestiune privată, dar voi spune că am iubit-o", a scris și Kelsey Grammer, care l-a interpretat pe Frasier Crane în serialul de comedie "Cheers".

Cine a fost Kirstie Alley

Născută în ziua de 12 ianuarie 1951, în Kansan, Statele Unite ale Americii, Kirstie Alley a avut un parcurs extraordinar pe micul ecran. Aceasta a dat lovitura în actorie în anul 1987, atunci când a primit rolul Rebecca Howe, noul manager al barului, din serialul "Cheers". Prestația sa deosebită din sitcom i-a adus, puțin mai târziu, un Glob de Aur și un Emmy în anul 1991. Actrița a mai câștigat, de asemenea, un alt Emmy în anul 1994, iar în 1995 a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TheDarkCollector (@thedarkcollector)

Printre numeroasele filme și seriale în care și-a lăsat amprenta se numără și: "Look Who’s Talking Too", "Star Trek II: The Wrath of Khan", "Drop Dead Gorgeous", "Summer School". În serialul "Fat Actress", vedeta a interpretat o versiune fictivă a sa ca actriță grasă care încearcă să dea lovitura la Hollywood. Puțin mai târziu, a făcut mari eforturi pentru a slăbi 34 de kilograme pentru reality show-ul "Kirstie Alley’s Big Life".

Kirstie Alley a fost căsătorită de două ori și a adoptat doi copii alături de cel de-al doilea soț. Iubitului ei din liceu, Bob Alley, care avea același nume ca tatăl ei, i-a jurat iubire veșnică în 1970 și a divorțat de el în 1977. Mai apoi, în 1983, a mers în fața altarului alături de actorul Parker Stevenson, însă mariajul lor s-a destrămat în 1997. Cei doi foști soți au adoptat împreună doi copii: pe Lillie Price Stevenson (28 ani) și pe William True Stevenson (30 ani).

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lara Haley (@larafitpro)

De menționat este și faptul că artista a devenit scientolog în anul 1979, în timp ce se lupta cu o dependență de cocaină. Puțin mai târziu, a atribuit programul de tratare a drogurilor al bisericii pentru sobrietatea ei.

Citește și: Caz rar întâlnit în toată lumea! Cum arată băiatul din India care suferă de sindromul vârcolacului

Surse foto: Youtube

Surse articol: Theguardian, BBC, Variety

Articolul urmator
Ioana avea doar 18 ani și se grăbea să ajungă la înmormântarea bunicului, dar și-a pierdut viața în accidentul tragic de la Suceava
Ioana avea doar 18 ani și se grăbea să ajungă la înmormântarea bunicului, dar și-a pierdut viața în accidentul tragic de la Suceava
De ce boala vei suferi la batranete?
Incepe quiz
De ce boala vei suferi la batranete?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.