Andreea Hristu a fost bătută și agresată verbal în plină zi, în parcul Cișmigiu. "Nimeni n-a zis nimic, nimeni n-a făcut nimic"

Andreea Hristu a fost bătută și agresată verbal în plină zi, în parcul Cișmigiu. "Nimeni n-a zis nimic, nimeni n-a făcut nimic"

Ramona Jurubita

Un incident de-a dreptul șocant a avut loc în plină zi, în parcul Cișmigiu din București! O actriță a Teatrului Excelsior București a fost agresată verbal și lovită cu bestialitate de un individ căruia nu a vrut să îi dea bani.

Andreea Hristu a fost victima unui incident înfiorător care a avut loc în mijlocul zilei de 18 mai 2023, chiar în parcul Cișmigiu din Capitală. Actrița în vârstă de 35 de ani a trăit clipe de coșmar, în amiaza mare, când parcul era plin de oameni și se pare că nimeni nu a sărit să o ajute.

Speriată, confuză și revoltată, a simțit nevoia să își facă publică povestea, prin intermediul rețelelor sociale. Mii de oameni au reacționat la postarea ei de pe Facebook și sute dintre ei au lăsat comentarii de încurajare.

„Azi am fost bătută în Cișmigiu, în plină zi, lângă podul ăsta frumos. Da, se poate.
Stăteam pe o bancă, cu o carte și o cafea. Se apropie un individ, nimic suspect, vorbește frumos, vrea să mă întrebe ceva. Îmi cere bani, îi spun nu. Insistă, îi cer să plece. Începe să mă jignească, să mă înjure. Ridic tonul și îl ameninț cu poliția. Continuă. Sun la 112.

Mă trezesc cu el la gât, îmi zboară telefonul pe jos, cu dispecera în apel. Țip. Mă uit în jur după ajutor. Mă lovește cu propria mea plasă cu cărți până se rupe și cad toate răsfirate pe alee. Sunt 4 oameni pe băncile din jurul meu, niciunul nu intervine. În timp ce individul se îndepărtează zicând în gura mare că eu l-am agresat, se apropie o tânără care rămâne cu mine până vine poliția și care acceptă să fie și martor la dosar. Alți oameni vin să mă ajute, unii se duc să-l caute pe individ prin parc. “Bărbații” care au fost prezenți de la început s-au evaporat toți.”, a scris actrița pe Facebook.

Deși oamenii nu au reacționat în niciun fel în acele momente înfiorătoare, tânăra s-a consolat cu gândul că măcar poliția și-a făcut treaba când a ajuns la locul faptei. Acum este în afara oricărui pericol, dar probabil nu va uita niciodată de șocul suferit în ziua de 18 mai 2023.

„Polițiștii au acționat impecabil. Nu numai că l-au prins pe individ și l-au dus la secție, dar au fost umani, respectuoși, empatici. Comisarul care mi-a luat declarația la fel. Acum e în mâna procurorului: poate să dispună retenție sau doar control judiciar, adică îi dă o amendă și liber. Așa e LEGEA.

Ce mă înfurie și mă revoltă până la lacrimi e că 1. se poate întâmpla așa ceva în plină zi, într-un parc public, la 20 de metri de un joc de joacă, dar și mai tare că 2. NIMENI NU A INTERVENIT!!! Erau 4 (patru) bărbați care au asistat la tot incidentul, în ochii cărora m-am uitat cerându-le ajutorul și care nici măcar nu s-ar ridicat de pe bancă. Nimeni n-a zis nimic, nimeni n-a făcut nimic, au avut grijă să plece înainte să le ceară cineva socoteală.

La INML costă 38 RON certificatul medico-legal. Ceva îmi spune că e mai mult decât o să plătească vreodată individul pentru faza de azi. Sau poate doar am eu o zi proastă…
Mulțumesc tuturor pentru mesaje și susținere. Urmele fizice sunt minore, șocul e încă mare. Și revolta.”, a mai scris ea pe rețelele sociale.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Hristu (@andreea__hristu)

Sutele de mesaje încurajatoare venite din partea oamenilor din mediul online au impresionat-o pe Andreea Hristu, care a ținut să le mulțumească tuturor și s-a arătat recunoscătoare pentru toată îngrijorarea acestora.

„Să vă ajute Dumnezeu să treceți cu bine peste traumă!”, „Îmi pare rău că ați trecut printr-o altfel de experiență. Sper din suflet sa va reveniți. Cât despre simțul civic... E foarte trist.”, „Dumnezeu să te întărească, să treci cu bine peste asta! E adevărat că teama o să treacă greu! Doamne, în ce lume trăim?” – sunt câteva dintre comentariile primite de actriță la postarea despre agresiunea la care a fost supusă în parc.

Cuvintele lor frumoase pot alina suferința, dar, din păcate, nu au cum să șteargă amintirea acestei întâmplări de neconceput. Cine se gândea că se poate întâmpla una ca asta, în plină zi, în centrul unui oraș atât de aglomerat?

România este în lacrimi după ce trei tineri și-au pierdut viața în accidentul de la Mehedinți. Altar de lumânări la liceul unde au învățat

Surse foto: FacebookFacebook

Surse articol: FacebookZiareG4media

Articolul urmator
A murit soția regretatului Alexandru Arșinel. "Ai fost un înger și ai plecat într-o lume mai bună"
A murit soția regretatului Alexandru Arșinel. "Ai fost un înger și ai plecat într-o lume mai bună"
Quiz: Din ce "aluat" este făcut sufletul tău pereche?
Incepe quiz
Quiz: Din ce "aluat" este făcut sufletul tău pereche?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.